Iklan Chord Kunci Gitar

LDR (Lungguh Dadi Ratuku) - Corazon

Kunci Gitar LDR (Lungguh Dadi Ratuku) - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu LDR (Lungguh Dadi Ratuku) Corazon

Intro : Am G F G Am G F G Verse : C G Am Lintang ing wayah wengi Em F Wis wegah tak titipi G C Kangen marang sliramu (Marang sliramu) Dm Em Ojo susah atimu Dm Aku bakale teko G C G Lewat mimpi lan layar HPmu C G Am Senajan bedo panggone Em F Aku isih neng kene G C Setiyo mung dinggo kowe Dm Em Tulung percoyo aku Dm Aku bakale bali G C Wani sumpah Gusti seng nyekseni F Kehalang wektu lan jarak C Nanging isih ngroso cedak F Senajan saiki samar E Tenango sesuk tak lamar Chorus : Am Em Tresno adoh paran F C Ra mundur aku tak gentar Dm Iki ra dadi alasan Am Sambat karo keadaan F E Bakal tekan pelaminan Am Em Sing kuat atimu F C Sabaro nunggu baliku Dm Kowe bakale jodohku Am Dadi separo uripku F E Lungguh dadi ratuku Interlude : F G Em Am F G C Dm Am F G F Kehalang wektu lan jarak C Nanging isih ngroso cedak F Senajan saiki samar E Tenango sesuk tak lamar Chorus : Am Em Tresno adoh paran F C Ra mundur aku tak gentar Dm Iki ra dadi alasan Am Sambat karo keadaan F E Bakal tekan pelaminan Am Em Sing kuat atimu F C Sabaro nunggu baliku Dm Kowe bakale jodohku Am Dadi separo uripku F E Lungguh dadi ratuku Am Em Tresno adoh paran F C Ra mundur aku tak gentar Dm Iki ra dadi alasan Am Sambat karo keadaan F E Bakal tekan pelaminan Am Em Sing kuat atimu F C Sabaro nunggu baliku Dm Kowe bakale jodohku Am Dadi separo uripku F E Am Lungguh dadi ratuku

Lirik Lagu LDR (Lungguh Dadi Ratuku) Corazon

Verse : Lintang ing wayah wengi Wis wegah tak titipi Kangen marang sliramu (Marang sliramu) Ojo susah atimu Aku bakale teko Lewat mimpi lan layar HPmu Senajan bedo panggone Aku isih neng kene Setiyo mung dinggo kowe Tulung percoyo aku Aku bakale bali Wani sumpah Gusti seng nyekseni Kehalang wektu lan jarak Nanging isih ngroso cedak Senajan saiki samar Tenango sesuk tak lamar Chorus : Tresno adoh paran Ra mundur aku tak gentar Iki ra dadi alasan Sambat karo keadaan Bakal tekan pelaminan Sing kuat atimu Sabaro nunggu baliku Kowe bakale jodohku Dadi separo uripku Lungguh dadi ratuku Interlude Kehalang wektu lan jarak Nanging isih ngroso cedak Senajan saiki samar Tenango sesuk tak lamar Chorus : Tresno adoh paran Ra mundur aku tak gentar Iki ra dadi alasan Sambat karo keadaan Bakal tekan pelaminan Sing kuat atimu Sabaro nunggu baliku Kowe bakale jodohku Dadi separo uripku Lungguh dadi ratuku Tresno adoh paran Ra mundur aku tak gentar Iki ra dadi alasan Sambat karo keadaan Bakal tekan pelaminan Sing kuat atimu Sabaro nunggu baliku Kowe bakale jodohku Dadi separo uripku Lungguh dadi ratuku

Video Youtube LDR (Lungguh Dadi Ratuku) Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru