Iklan Chord Kunci Gitar

Janjine Ora Ono Nyatane - Corazon

Kunci Gitar Janjine Ora Ono Nyatane - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Janjine Ora Ono Nyatane Corazon

Intro : C G Am Em F G C G/B Am Dm G C Verse : C G Sewu kenangan awakku ro awakmu Am Em Ora bakal iso tak lalekke F G C G/B A Mergo aku pancen sayang wegah kelangan F G C Roso sayangku yo mung kanggo kowe C G Tulisan tanganmu sing dadi seksi Am Em Netes eluh iki moco layangmu F G Mergo kowe sing tak tresno C G/B A Ninggalke aku F G C Loro atiku, remuk ra karuan Chorus : F G Jare kowe biyen C G/B A Ora bakal ninggalake Dm G C Jebul janjine ra ono nyatane F G C G/B A Tresno tenanan balesane mung dolanan Dm G C Opo salahku kowe ngelarani atiku F G Opo kowe ra ngelingi C G/B A Biyen dewe bebarengan Dm G C Janji setyo tekane tuwo Interlude : C G Am Em F G C G/B Am Dm G C C G Tulisan tanganmu sing dadi seksi Am Em Netes eluh iki moco layangmu F G Mergo kowe sing tak tresno C G/B A Ninggalke aku F G C Loro atiku remuk ra karuan Chorus : F G C G/B A Tresno tenanan balesane mung dolanan Dm G C Opo salahku kowe ngelarani atiku F G Opo kowe ra ngelingi C G/B A Biyen dewe bebarengan Dm G C Janji setyo tekane tuwo F G Jare kowe biyen C G/B A Ora bakal ninggalake Dm G C Jebul janjine ra ono nyatane F G C G/B A Yo wes rapopo kudu ikhlas lan legowo Dm G C Mergo aku ngerti karma mesti ono Dm G C Mergo aku ngerti karma kuwi ono

Lirik Lagu Janjine Ora Ono Nyatane Corazon

Verse : Sewu kenangan awakku ro awakmu Ora bakal iso tak lalekke Mergo aku pancen sayang wegah kelangan Roso sayangku yo mung kanggo kowe Tulisan tanganmu sing dadi seksi Netes eluh iki moco layangmu Mergo kowe sing tak tresno Ninggalke aku Loro atiku, remuk ra karuan Chorus : Jare kowe biyen Ora bakal ninggalake Jebul janjine ra ono nyatane Tresno tenanan balesane mung dolanan Opo salahku kowe ngelarani atiku Opo kowe ra ngelingi Biyen dewe bebarengan Janji setyo tekane tuwo Interlude Tulisan tanganmu sing dadi seksi Netes eluh iki moco layangmu Mergo kowe sing tak tresno Ninggalke aku Loro atiku remuk ra karuan Chorus : Tresno tenanan balesane mung dolanan Opo salahku kowe ngelarani atiku Opo kowe ra ngelingi Biyen dewe bebarengan Janji setyo tekane tuwo Jare kowe biyen Ora bakal ninggalake Jebul janjine ra ono nyatane Yo wes rapopo kudu ikhlas lan legowo Mergo aku ngerti karma mesti ono Mergo aku ngerti karma kuwi ono

Video Youtube Janjine Ora Ono Nyatane Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru