Iklan Chord Kunci Gitar

Nasibku - Corazon

Kunci Gitar Nasibku - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Nasibku Corazon

Intro : Cm Gm G# D# A# Cm Gm G# D# A# Verse : D# Cm Loro rasane ati iki G# A# Krungu kabar kowe wes oleh ganti D# Cm Rasane abot kowe lungo ninggal aku G# A# Ra ngrasakke ku berjuang nggo awakmu D# Nggawe loro atiku D# Cm Aku nyubo lilo kowe karo wong liyo G# A# Senajan aku hurung iso nrimo Gm Cm Pancen uwis nasibku Gm Cm Dadi korban tresnomu G# A# D# Cukup aku wae sing nompo larane Chorus : G# A# Gm Wis tak lilak-lilakke Cm G# Kowe karo kae A# D# D#7 Aku wae sing dadi korbane G# A# Gm Cm Senajan atiku rasane loro G# A# D# D#7 Aku kudu ikhlas lan legowo Interlude : G# A# Gm Cm G# A# D# D#7 G# A# Gm Cm G# A# D# D#7 Chorus : G# A# Gm Cm Rumangsamu atiku seko watu G# A# D# D#7 Di larani setiap waktu G# A# Gm Cm Kowe karo kae, aku tak golek dewe G# A# D# D#7 Aku wes ra betah, aku trimo ngalah G# A# Gm Wis tak lilak-lilakke Cm G# Kowe karo kae A# D# D#7 Aku wae sing dadi korbane G# A# Gm Cm Senajan atiku rasane loro G# A# D# Aku kudu ikhlas lan legowo G# A# D# Aku kudu ikhlas lan legowo

Lirik Lagu Nasibku Corazon

Verse : Loro rasane ati iki Krungu kabar kowe wes oleh ganti Rasane abot kowe lungo ninggal aku Ra ngrasakke ku berjuang nggo awakmu Nggawe loro atiku Aku nyubo lilo kowe karo wong liyo Senajan aku hurung iso nrimo Pancen uwis nasibku Dadi korban tresnomu Cukup aku wae sing nompo larane Chorus : Wis tak lilak-lilakke Kowe karo kae Aku wae sing dadi korbane Senajan atiku rasane loro Aku kudu ikhlas lan legowo Interlude Chorus : Rumangsamu atiku seko watu Di larani setiap waktu Kowe karo kae, aku tak golek dewe Aku wes ra betah, aku trimo ngalah Wis tak lilak-lilakke Kowe karo kae Aku wae sing dadi korbane Senajan atiku rasane loro Aku kudu ikhlas lan legowo Aku kudu ikhlas lan legowo

Video Youtube Nasibku Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru