Iklan Chord Kunci Gitar

Ketaton - Ilux ID ft. Vita Alvia

Kunci Gitar Ketaton - Ilux ID ft. Vita Alvia

Chord Kunci Gitar Lagu Ketaton
Ilux ID feat. Vita Alvia

Intro : 
Am  G  F  G  Am
Am  G  F  G  Am

Verse :
     Am                G
Ibarate udan.. yo sing biso lali
  F              G         Am
Ambi mendung lan sworo petire
     Am                G
Ibarate bumi.. yo sing biso lali
  F              G           C
Ambi lintang lan langit bengine

  Dm          Am
Lilo.. isun lilo
       E
Kadung nyawang riko
            Am  A
Ambi wong liyo
  Dm           Am
Welas.. isun welas
     F         G          Am
Tapi isun kepekso kudu ikhlas

Chorus :
        Dm            G
Isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
Myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
Saktenane.. nong njero ati
              Am  A
Sun ketaton perih

        Dm            G
Isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
Myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
Saktenane.. nong njero ati
              Am  A
Sun ketaton perih

Interlude : 
Dm  G  C  F
Dm  E  Am

     Am                G
Ibarate udan.. yo sing biso lali
  F              G         Am
Ambi mendung lan sworo petire
     Am                G
Ibarate bumi.. yo sing biso lali
  F              G           C
Ambi lintang lan langit bengine

  Dm          Am
Lilo.. isun lilo
       E
Kadung nyawang riko
            Am  A
Ambi wong liyo
  Dm           Am
Welas.. isun welas
     F         G          Am
Tapi isun kepekso kudu ikhlas

Chorus :
        Dm            G
Isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
Myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
Saktenane.. nong njero ati
            Am    A
Sun ketaton perih

        Dm            G
Isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
Myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
Saktenane.. nong njero ati
            Am    A
Sun ketaton perih

        Dm            G
Isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
Myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
Saktenane.. nong njero ati
              Am  A
Sun ketaton perih

        Dm            G
Isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
Myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
Saktenane.. nong njero ati
            Am
Sun ketaton perih
E             Am
  Sun ketaton perih
Lirik Lagu Ketaton (Koplo)
Ilux ID feat. Vita Alvia

Verse :
Ibarate udan.. yo sing biso lali
Ambi mendung lan sworo petire
Ibarate bumi.. yo sing biso lali
Ambi lintang lan langit bengine

Lilo.. isun lilo
Kadung nyawang riko
Ambi wong liyo
Welas.. isun welas
Tapi isun kepekso kudu ikhlas

Chorus :
Isun pendem.. banyu moto iki
Myakne riko.. sing ngerteni
Saktenane.. nong njero ati
Sun ketaton perih

Isun pendem.. banyu moto iki
Myakne riko.. sing ngerteni
Saktenane.. nong njero ati
Sun ketaton perih

Interlude

Ibarate udan.. yo sing biso lali
Ambi mendung lan sworo petire
Ibarate bumi.. yo sing biso lali
Ambi lintang lan langit bengine

Lilo.. isun lilo
Kadung nyawang riko
Ambi wong liyo
Welas.. isun welas
Tapi isun kepekso kudu ikhlas

Chorus :
Isun pendem.. banyu moto iki
Myakne riko.. sing ngerteni
Saktenane.. nong njero ati
Sun ketaton perih

Isun pendem.. banyu moto iki
Myakne riko.. sing ngerteni
Saktenane.. nong njero ati
Sun ketaton perih

Isun pendem.. banyu moto iki
Myakne riko.. sing ngerteni
Saktenane.. nong njero ati
Sun ketaton perih

Isun pendem.. banyu moto iki
Myakne riko.. sing ngerteni
Saktenane.. nong njero ati
Sun ketaton perih
Sun ketaton perih
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru