Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Dewean - Mala Agatha

Iklan Chord Kunci Gitar

Kunci Gitar Aku Dewean - Mala Agatha

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Dewean Mala Agatha

Intro : C Em Am A Dm G/B C Verse : C G/B Am G F Em Dm G Sepine wengi.. aku ngenteni C G/B Am G F Em Dm G Perihe ati.. sing tak rasa'ne F Em Tanpo sebab kowe Dm G C Ninggal aku dewean ono kene C G/B Am G Sadar aku sadar F C Aku mung pelampiasan Dm G Disaat kau butuhkan Em A Kowe mung teko nggawe marem atiku Dm G C Sejenak kau pergi tinggalkan aku Interlude : F G C Chorus : Am Em F C Kudu tak trimo yen iki dalane Dm G C Tresnamu bedo ati bedo lambe Am Em F C Mergo ning kono kowe ono liyane Dm G C Aku permisi cukup semene wae Interlude : C F Em C F G Am D F G C G/B Am G Sadar aku sadar F Em Aku mung pelampiasan Dm G Disaat kau butuhkan Em A Kowe mung teko nggawe marem atiku Dm G C Sejenak kau pergi tinggalkan aku Interlude : F G C Chorus : Am Em F C Kudu tak trimo yen iki dalane Dm G C Tresnamu bedo ati bedo lambe Am Em F C Mergo ning kono kowe ono liyane Dm G C Aku permisi cukup semene wae Am Em F C Kudu tak trimo yen iki dalane Dm G C Tresnamu bedo ati bedo lambe Am Em F C Mergo ning kono kowe ono liyane Dm G C Aku permisi cukup semene wae C G/B Am G Sadar aku sadar F C Aku mung pelampiasan Dm G C Disaat kau butuhkan

Lirik Lagu Aku Dewean Mala Agatha

Verse : Sepine wengi.. aku ngenteni Perihe ati.. sing tak rasa'ne Tanpo sebab kowe Ninggal aku dewean ono kene Sadar aku sadar Aku mung pelampiasan Disaat kau butuhkan Kowe mung teko nggawe marem atiku Sejenak kau pergi tinggalkan aku Interlude Chorus : Kudu tak trimo yen iki dalane Tresnamu bedo ati bedo lambe Mergo ning kono kowe ono liyane Aku permisi cukup semene wae Interlude Sadar aku sadar Aku mung pelampiasan Disaat kau butuhkan Kowe mung teko nggawe marem atiku Sejenak kau pergi tinggalkan aku Interlude Chorus : Kudu tak trimo yen iki dalane Tresnamu bedo ati bedo lambe Mergo ning kono kowe ono liyane Aku permisi cukup semene wae Kudu tak trimo yen iki dalane Tresnamu bedo ati bedo lambe Mergo ning kono kowe ono liyane Aku permisi cukup semene wae Sadar aku sadar Aku mung pelampiasan Disaat kau butuhkan

Video Youtube Aku Dewean Mala Agatha

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru