Iklan Chord Kunci Gitar

Bakal Tak Tompo - Corazon

Kunci Gitar Bakal Tak Tompo - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Bakal Tak Tompo Corazon

Intro : G A D G A Bm A D G A Verse : D A Bm F#m Bingung rasane atiku G D Kudu pisah karo kowe Em A Mergo ra oleh restu D A Bm F#m Sio-sio anggonku njogo tresno G D Em A Yen akhire kowe jodone wong liyo G A Tak kuatke atiku F#m Bm Nyawang kowe ro liyane G Tak dongake kowe A Mugo langgeng selawase Chorus : D A Bm F#m Bakal tak tompo senajan atiku loro G A D Piye maneh iki kudu tak lakoni G A Kowe sing tak tresno F#m Bm Di jodohke ro wong liyo G A D Isaku.. sabar lan nerimo Interlude : G A D G A Bm A D G A D A Bm F#m Aku ngerti tresno ra kudu nduweni G D Em A Nanging ngopo.. kudu aku sing ngalami D A Bm F#m Tresnoku wis kadung jeru G D Em A Akhire aku.. sing digawe tatu G A Tak kuatke atiku F#m Bm Nyawang kowe ro liyane G Tak dongake kowe A Mugo langgeng selawase Chorus : D A Bm F#m Bakal tak tompo senajan atiku loro G A D Piye maneh iki kudu tak lakoni G A Kowe sing tak tresno F#m Bm Di jodohke ro wong liyo G A D Isaku sabar lan nerimo D A Bm F#m Bakal tak tompo senajan atiku loro G A D Piye maneh iki kudu tak lakoni G A Kowe sing tak tresno F#m Bm Di jodohke ro wong liyo G A D Isaku sabar lan nerimo G A D Isaku sabar lan nerimo

Lirik Lagu Bakal Tak Tompo Corazon

Verse : Bingung rasane atiku Kudu pisah karo kowe Mergo ra oleh restu Sio-sio anggonku njogo tresno Yen akhire kowe jodone wong liyo Tak kuatke atiku Nyawang kowe ro liyane Tak dongake kowe Mugo langgeng selawase Chorus : Bakal tak tompo senajan atiku loro Piye maneh iki kudu tak lakoni Kowe sing tak tresno Di jodohke ro wong liyo Isaku.. sabar lan nerimo Interlude Aku ngerti tresno ra kudu nduweni Nanging ngopo.. kudu aku sing ngalami Tresnoku wis kadung jeru Akhire aku.. sing digawe tatu Tak kuatke atiku Nyawang kowe ro liyane Tak dongake kowe Mugo langgeng selawase Chorus : Bakal tak tompo senajan atiku loro Piye maneh iki kudu tak lakoni Kowe sing tak tresno Di jodohke ro wong liyo Isaku sabar lan nerimo Bakal tak tompo senajan atiku loro Piye maneh iki kudu tak lakoni Kowe sing tak tresno Di jodohke ro wong liyo Isaku sabar lan nerimo Isaku sabar lan nerimo

Video Youtube Bakal Tak Tompo Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru