Iklan Chord Kunci Gitar

Gemati - OM KORA ft. Cyntia Ardila

Kunci Gitar Gemati - OM KORA ft. Cyntia Ardila

Chord Kunci Gitar Lagu Gemati OM KORA feat. Cyntia Ardila

Intro : G Em Am D Bm Em Am D G Em Am D Bm Em Am D Verse : G Senenge ati iki C Nyawang kowe sing tak tresnani D Kowe sing tak sayang G Nyambung katresnan iki G Tresno iki C Ora iso di ngerteni D Senadyan kowe tan nduweni G Nanging durung dadi siji Bm Em Abot rasane mlaku bareng kowe C D Tetep tak lakoni amergo tresno iki Chorus : G C Am D Akehe lintang sing tak sayang Bm Em Am D Sing ning ati kalah karo sing gemati G C Am D Akehe lintang sing tak sayang Bm Em Am D Sing ning ati kalah karo sing gemati Interlude : C G Am D G C D Bm Em F D Bm Em Senadyan kowe durung ono ning sandingku C D Tapi kowe tetep ono ning atiku Bm Em Sing jaluk kowe ono dinggo aku C D G Tresno iki kabeh bakal dadi bukti Chorus : G C Am D Akehe lintang sing tak sayang Bm Em Am D Sing ning ati kalah karo sing gemati G C Am D Akehe lintang sing tak sayang Bm Em Am D Sing ning ati kalah karo sing gemati G C Am D Akehe lintang sing tak sayang Bm Em Am D G Sing ning ati kalah karo sing gemati Ending : G Em Am D Bm Em Am D G

Lirik Lagu Gemati OM KORA feat. Cyntia Ardila

Verse : Senenge ati iki Nyawang kowe sing tak tresnani Kowe sing tak sayang Nyambung katresnan iki Ora iso di ngerteni Senadyan kowe tan nduweni Nanging durung dadi siji Abot rasane mlaku bareng kowe Tetep tak lakoni amergo tresno iki Chorus : Akehe lintang sing tak sayang Sing ning ati kalah karo sing gemati Akehe lintang sing tak sayang Sing ning ati kalah karo sing gemati Interlude Senadyan kowe durung ono ning sandingku Tapi kowe tetep ono ning atiku Sing jaluk kowe ono dinggo aku Tresno iki kabeh bakal dadi bukti Chorus : Akehe lintang sing tak sayang Sing ning ati kalah karo sing gemati Akehe lintang sing tak sayang Sing ning ati kalah karo sing gemati Akehe lintang sing tak sayang Sing ning ati kalah karo sing gemati

Video Youtube Gemati OM KORA feat. Cyntia Ardila

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru