Iklan Chord Kunci Gitar

Cinto Dimato - Irenne Ghea ft. Heri DN

Kunci Gitar Cinto Dimato - Irenne Ghea ft. Heri DN

Chord Kunci Gitar Lagu Cinto Dimato Irenne Ghea feat. Heri DN

Intro : C#m A C#m C#m G# C#m Verse : C#m A C#m Opo garise urip kudu pisahan C#m A G# Tresnaku lan tresnamu ra keturutan G# F#m C#m Nyandhing temahing bojo ra kelaksanan C#m G# C#m Opo garise urip kudu pisahan Interlude : C#m G# C#m C#m A C#m Ojo cilik atimu aku ngugemi C#m A G# Sumpah prasetyo wingi tulus lan suci G# F#m C#m Senadyan aku pisah ra bakal lali C#m G# C#m Ojo cilik atimu aku ngugemi Interlude : C#m G# C#m Chorus : C#m Lungaku mung golek pakaryan F#m C#m Kanggo sangu bebrayan C#m Ing ati iki sayang G# C#m Ora medot katresnan C#m Dongaku ugo angenteni F#m C#m Gusti paring rejeki C#m Ing njero ati iki G# C#m Kangen enggalo bali Interlude : C#m G# C#m C#m A C#m Nadyan aku ing monco ra megat tresno C#m A G# Tresnaku mung sliramu ra bakal liyo G# F#m C#m Bebarengan nggondeli sumpah prasetyo C#m G# C#m Mugo dadiyo jodho ing saklaminyo Interlude : C#m F#m C#m C#m G# C#m G# C#m G# C#m B C#m C#m A C#m Opo garise urip kudu pisahan C#m A G# Tresnaku lan tresnamu ra keturutan G# F#m C#m Nyandhing temahing bojo ra kelaksanan C#m G# C#m Opo garise urip kudu pisahan Interlude : C#m G# C#m C#m A C#m Ojo cilik atimu aku ngugemi C#m A G# Sumpah prasetyo wingi tulus lan suci G# F#m C#m Senadyan aku pisah ra bakal lali C#m G# C#m Ojo cilik atimu aku ngugemi Interlude : C#m G# C#m Chorus : C#m Lungaku mung golek pakaryan F#m C#m Kanggo sangu bebrayan C#m Ing ati iki sayang G# C#m Ora medot katresnan C#m Dongaku ugo angenteni F#m C#m Gusti paring rejeki C#m Ing njero ati iki G# C#m Kangen enggalo bali Interlude : C#m G# C#m C#m A C#m Nadyan aku ing monco ra megat tresno C#m A G# Tresnaku mung sliramu ra bakal liyo G# F#m C#m Bebarengan nggondeli sumpah prasetyo C#m G# C#m Mugo dadiyo jodho ing saklaminyo C#m G# C#m A D C#m Mugo dadiyo jodho ing saklaminyo

Lirik Lagu Cinto Dimato Irenne Ghea feat. Heri DN

Verse : Opo garise urip kudu pisahan Tresnaku lan tresnamu ra keturutan Nyandhing temahing bojo ra kelaksanan Opo garise urip kudu pisahan Interlude Ojo cilik atimu aku ngugemi Sumpah prasetyo wingi tulus lan suci Senadyan aku pisah ra bakal lali Ojo cilik atimu aku ngugemi Interlude Chorus : Lungaku mung golek pakaryan Kanggo sangu bebrayan Ing ati iki sayang Ora medot katresnan Dongaku ugo angenteni Gusti paring rejeki Ing njero ati iki Kangen enggalo bali Interlude Nadyan aku ing monco ra megat tresno Tresnaku mung sliramu ra bakal liyo Bebarengan nggondeli sumpah prasetyo Mugo dadiyo jodho ing saklaminyo Interlude Opo garise urip kudu pisahan Tresnaku lan tresnamu ra keturutan Nyandhing temahing bojo ra kelaksanan Opo garise urip kudu pisahan Interlude Ojo cilik atimu aku ngugemi Sumpah prasetyo wingi tulus lan suci Senadyan aku pisah ra bakal lali Ojo cilik atimu aku ngugemi Interlude Chorus : Lungaku mung golek pakaryan Kanggo sangu bebrayan Ing ati iki sayang Ora medot katresnan Dongaku ugo angenteni Gusti paring rejeki Ing njero ati iki Kangen enggalo bali Interlude Nadyan aku ing monco ra megat tresno Tresnaku mung sliramu ra bakal liyo Bebarengan nggondeli sumpah prasetyo Mugo dadiyo jodho ing saklaminyo Mugo dadiyo jodho ing saklaminyo

Video Youtube Cinto Dimato Irenne Ghea feat. Heri DN

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru