Iklan Chord Kunci Gitar

Dadi Mantan - Nella Kharisma

Kunci Gitar Dadi Mantan - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Dadi Mantan Nella Kharisma

Intro : D G D G Verse : D A Kowe pacarane karo aku Bm F#m Tapi lapo kok nikahe karo wong liyo G D Kowe sering ngejak aku kencan Em Nyapo wong liyo A Sing lingguh ning pelaminan D A Pacaran jare ngantek nikahan Bm F#m Tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan G D Ndisik aku sing paling kok sayang Em A D Nanging saiki diriku yang jadi mantan Interlude : G A F#m Bm Em A D A D A G Tego tenan dirimu meninggalkan aku A D A Sial tenan nasibku D A G Opo kowe sepaneng medot katresnan iki A D Kowe seneng aku sing mati D A Kowe pacarane karo aku Bm F#m Tapi lapo kok nikahe karo wong liyo G D Kowe sering ngejak aku kencan Em Nyapo wong liyo A Sing lingguh ning pelaminan D A Pacaran jare ngantek nikahan Bm F#m Tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan G D Ndisik aku sing paling kok sayang Em A D Nanging saiki diriku yang dadi mantan Interlude : G A F#m Bm Em A D A D A G Tego tenan dirimu meninggalkan aku A D A Sial tenan nasibku D A G Opo kowe sepaneng medot katresnan iki A D A Kowe seneng aku sing mati D A G Tego tenan dirimu meninggalkan aku A D A Sial tenan nasibku D A G Opo kowe sepaneng medot katresnan iki A D Kowe seneng aku sing mati Ending : G A D A D

Lirik Lagu Dadi Mantan Nella Kharisma

Verse : Kowe pacarane karo aku Tapi lapo kok nikahe karo wong liyo Kowe sering ngejak aku kencan Nyapo wong liyo Sing lingguh ning pelaminan Pacaran jare ngantek nikahan Tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan Ndisik aku sing paling kok sayang Nanging saiki diriku yang jadi mantan Interlude Tego tenan dirimu meninggalkan aku Sial tenan nasibku Opo kowe sepaneng medot katresnan iki Kowe seneng aku sing mati Kowe pacarane karo aku Tapi lapo kok nikahe karo wong liyo Kowe sering ngejak aku kencan Nyapo wong liyo Sing lingguh ning pelaminan Pacaran jare ngantek nikahan Tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan Ndisik aku sing paling kok sayang Nanging saiki diriku yang dadi mantan Interlude Tego tenan dirimu meninggalkan aku Sial tenan nasibku Opo kowe sepaneng medot katresnan iki Kowe seneng aku sing mati Tego tenan dirimu meninggalkan aku Sial tenan nasibku Opo kowe sepaneng medot katresnan iki Kowe seneng aku sing mati

Video Youtube Dadi Mantan Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru