Iklan Chord Kunci Gitar

Wegah Kelangan 2 - Nella Kharisma

Kunci Gitar Wegah Kelangan 2 - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Wegah Kelangan 2 Nella Kharisma

Intro : B C# A#m D# B C# F# Verse : B C# Aku raiso ngapusi atiku iki A#m D# Aku raiso ngilangi tresnoku iki B Dipekso malah mung nyikso C# F# Batin iki soyo nahan loro B C# Iseh utuh roso sayang ra iso ilang A#m D# Snajan suwe ra gandengan mergo kahanan B Atiku loro tenan C# F# Jujur aku wegah kelangan D#m A#m B F# Sabaro sayang aku tetep berjuang D#m A#m B Percoyo sayang yen tresno iki C# Ora iso ilang Chorus : B C# Abot rasane aku kelangan kowe A#m D# Atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke B Opo wes ra ono C# F# Dalan liyo nggo nyambung cerito B C# Ojo mbo anggep aku wes ora tresno A#m D# Roso iki tetep ono ra iso lungo B Tak simpen ning dodo C# F# Aku janji ora bakal bedo Interlude : B C# A#m D#m B C# F# B C# Iseh utuh roso sayang ra iso ilang A#m D# Snajan suwe ra gandengan mergo kahanan B Atiku loro tenan C# F# Jujur aku wegah kelangan D#m A#m B F# Sabaro sayang aku tetep berjuang D#m A#m B Percoyo sayang yen tresno iki C# Ora iso ilang Chorus : B C# Abot rasane aku kelangan kowe A#m D# Atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke B Opo wes ra ono C# F# Dalan liyo nggo nyambung cerito B C# Ojo mbo anggep aku wes ora tresno A#m D# Roso iki tetep ono ra iso lungo B Tak simpen ning dodo C# F# Aku janji ora bakal bedo

Lirik Lagu Wegah Kelangan 2 Nella Kharisma

Verse : Aku raiso ngapusi atiku iki Aku raiso ngilangi tresnoku iki Dipekso malah mung nyikso Batin iki soyo nahan loro Iseh utuh roso sayang ra iso ilang Snajan suwe ra gandengan mergo kahanan Atiku loro tenan Jujur aku wegah kelangan Sabaro sayang aku tetep berjuang Percoyo sayang yen tresno iki Ora iso ilang Chorus : Abot rasane aku kelangan kowe Atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke Opo wes ra ono Dalan liyo nggo nyambung cerito Ojo mbo anggep aku wes ora tresno Roso iki tetep ono ra iso lungo Tak simpen ning dodo Aku janji ora bakal bedo Interlude Iseh utuh roso sayang ra iso ilang Snajan suwe ra gandengan mergo kahanan Atiku loro tenan Jujur aku wegah kelangan Sabaro sayang aku tetep berjuang Percoyo sayang yen tresno iki Ora iso ilang Chorus : Abot rasane aku kelangan kowe Atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke Opo wes ra ono Dalan liyo nggo nyambung cerito Ojo mbo anggep aku wes ora tresno Roso iki tetep ono ra iso lungo Tak simpen ning dodo Aku janji ora bakal bedo

Video Youtube Wegah Kelangan 2 Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru