Iklan Chord Kunci Gitar

Lungiting Asmoro - Nella Kharisma

Kunci Gitar Lungiting Asmoro - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Lungiting Asmoro
Nella Kharisma

Intro :
C   F  Bb   F
Gm  C  F

Verse :
     C              F
Seprene nggonku ngenteni janji
       Bb        F
Iki prasetyaning ati
                       Gm
Kadung tresno mring sliramu
           C
Duh wong bagus
                  F
Ra eling dino lan wektu

     C           F
Ing ati katon ra biso ilang
       F       Bb
Soyo suwe soyo ra karuan
Bb                        Gm
  Senadyan mung tansah anggadang
    C                        F
Aku samar yen sliramu ra kelingan

       F            Gm
Wong bagus tak anti-anti
                  C
Jo pijer semoyo wae
                  F
Aku tresno karo kowe

        C
Tegane atim soyo gawe lor
            F
Iku ra prayogo
              Gm
Aku ora bakal mundur
                 C
Aku ora bakal mlayu
                         F
Yen durung nyanding sliramu

          C
Ukuraning tresno dudu bondo nanging
            F
Lungiting asmoro

Interlude :
C   F  Bb  F
Gm  C  F

Verse :
     C              F
Seprene nggonku ngenteni janji
       Bb        F
Iki prasetyaning ati
                       Gm
Kadung tresno mring sliramu
           C
Duh wong bagus
                  F
Ra eling dino lan wektu

     C           F
Ing ati katon ra biso ilang
       F       Bb
Soyo suwe soyo ra karuan
Bb                        Gm
  Senadyan mung tansah anggadang
    C                        F
Aku samar yen sliramu ra kelingan

       F            Gm
Wong bagus tak anti-anti
                  C
Jo pijer semoyo wae
                  F
Aku tresno karo kowe

        C
Tegane atimu
          C                F
Soyo gawe loro iku ra prayogo
              Gm
Aku ora bakal mundur
                 C
Aku ora bakal mlayu
                         F
Yen durung nyanding sliramu

Ending :
          C
Ukuraning tresno dudu bondo nanging
            F
Lungiting asmoro

          C
Ukuraning tresno dudu bondo nanging
            F
Lungiting asmoro
Lirik Lagu Lungiting Asmoro
Nella Kharisma

Verse :
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu
Duh wong bagus
Ra eling dino lan wektu

Ing ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atim soyo gawe lor
Iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukuraning tresno dudu bondo nanging
Lungiting asmoro

Interlude

Verse :
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu
Duh wong bagus
Ra eling dino lan wektu

Ing ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu
Soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ending :
Ukuraning tresno dudu bondo nanging
Lungiting asmoro

Ukuraning tresno dudu bondo nanging
Lungiting asmoro
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru