Iklan Chord Kunci Gitar

Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) - Mala Agatha

Iklan Chord Kunci Gitar

Kunci Gitar Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) - Mala Agatha

Chord Kunci Gitar Lagu Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) Mala Agatha

Verse : G# Neng ngendi perasaanmu C# Naliko ninggalne aku F# G# C# Kowe nyawang aku sik apik apike asu F# G# Fm A#m Dunyo muter Gusti maringi dalanku F# G# C# Wes tak busek jenengmu seko atiku Interlude : F# G# Fm A#m D#m G# C# C# F# C# Tak kiro we ra eling karo aku C# F# G# Sing mbiyen tau manggon neng atimu C# A#m F# Pirang tahun kowe ninggalne aku C# G# C# G# Ora eling karo janji lan sumpahmu C# F# C# Saiki kowe ngejak balen aku C# F# G# Ra mikir piye tatune atiku C# C#7 F# Salah dalan nuruti angen angenmu C# G# C# Aku pancen dudu' pilihan atimu Chorus : G# Neng ngendi perasaanmu C# Naliko ninggalne aku F# G# C# Kowe nyawang aku sik apik apike asu F# G# Fm A#m Dunyo muter Gusti maringi dalanku F# G# C# Wes tak busek jenengmu seko atiku Interlude : C# G# C# C# F# G# Fm A#m D#m G# C# G# C# F# C# Saiki kowe ngejak balen aku C# F# G# Ra mikir piye tatune atiku C# C#7 F# Salah dalan nuruti angen angenmu C# G# C# Aku pancen dudu' pilihan atimu Chorus : G# Neng ngendi perasaanmu C# Naliko ninggalne aku F# G# C# Kowe nyawang aku sik apik apike asu F# G# Fm A#m Dunyo muter Gusti maringi dalanku F# G# C# Wes tak busek jenengmu seko atiku G# Neng ngendi perasaanmu C# Naliko ninggalne aku F# G# C# Kowe nyawang aku sik apik apike asu F# G# Fm A#m Dunyo muter Gusti maringi dalanku F# G# C# Wes tak busek jenengmu seko atiku

Lirik Lagu Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) Mala Agatha

Verse : Neng ngendi perasaanmu Naliko ninggalne aku Kowe nyawang aku sik apik apike asu Dunyo muter Gusti maringi dalanku Wes tak busek jenengmu seko atiku Interlude Tak kiro we ra eling karo aku Sing mbiyen tau manggon neng atimu Pirang tahun kowe ninggalne aku Ora eling karo janji lan sumpahmu Saiki kowe ngejak balen aku Ra mikir piye tatune atiku Salah dalan nuruti angen angenmu Aku pancen dudu' pilihan atimu Chorus : Neng ngendi perasaanmu Naliko ninggalne aku Kowe nyawang aku sik apik apike asu Dunyo muter Gusti maringi dalanku Wes tak busek jenengmu seko atiku Interlude Saiki kowe ngejak balen aku Ra mikir piye tatune atiku Salah dalan nuruti angen angenmu Aku pancen dudu' pilihan atimu Chorus : Neng ngendi perasaanmu Naliko ninggalne aku Kowe nyawang aku sik apik apike asu Dunyo muter Gusti maringi dalanku Wes tak busek jenengmu seko atiku Neng ngendi perasaanmu Naliko ninggalne aku Kowe nyawang aku sik apik apike asu Dunyo muter Gusti maringi dalanku Wes tak busek jenengmu seko atiku

Video Youtube Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) Mala Agatha

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru