Iklan Chord Kunci Gitar

Ora Masalah - GuyonWaton

Iklan Chord Kunci Gitar

Ora Masalah - GuyonWaton

Chord Kunci Gitar Lagu Ora Masalah
GuyonWaton

Intro :
D  A  Bm  F#m
G  D  A   D  A

Verse :
  D          A 
Kowe pernah ono 
      Bm   F#m
Ning atiku
   G        A   
Janji ora bakal 
          D
Ninggalke aku
  Em         A 
Saiki kowe lungo
     D     A   Bm
Mblenjani janjimu
    Em
Ninggalke loro ning
         A 
Njero dodo 
         D   A
Ora Masalah

   D           A
Lambemu sing lamis
      Bm      F#m
Gawe atiku keiris
     G         A
Ra bakal aku nangis
        D           
Mergo kuwi wis di garis
      Em        A
Tresnomu koyo telo
   D            Bm
Anane mung nyereti
   Em
Isone gawe loro
       A             
Lorone ning njero ati

Chorus :
 Bm
Urip ra sah spaneng
         F#m
Ra ono kowe aku ayem
 G
Urip ra sah spaneng
         D        A
Ra ono kowe aku seneng
      Bm
Tresnomu uwis luntur
        F#m
Aku tak trimo mundur
     G 
Ketimbang nggawe
 A     D   A
Atiku ajur

Interlude :
D  A  Bm  F#m  G  D  A
D  A  Bm  F#m  G  D  A
D  A

   D           A
Lambemu sing lamis
      Bm      F#m
Gawe atiku keiris
     G         A
Ra bakal aku nangis
        D           
Mergo kuwi wis di garis
      Em        A
Tresnomu koyo telo
   D            Bm
Anane mung nyereti
   Em
Isone gawe loro
       A
Lorone ning njero ati

Chorus :
 Bm
Urip ra sah spaneng
         F#m
Ra ono kowe aku ayem
 G
Urip ra sah spaneng
         D        A
Ra ono kowe aku seneng
      Bm
Tresnomu uwis luntur
        F#m
Aku tak trimo mundur
     G 
Ketimbang nggawe
 A     D   A
Atiku ajur

 Bm
Urip ra sah spaneng
         F#m
Ra ono kowe aku ayem
 G
Urip ra sah spaneng
         D        A
Ra ono kowe aku seneng

Bm
Ora masalah
        F#m
Sabarku turah turah
     G
Ketimbang nggawe 
 A      D
Atiku bubrah
     G
Ketimbang nggawe 
  A       D
Uripku susah

Ending :
A  D
Lirik Lagu Ora Masalah
GuyonWaton

Verse :
Kowe pernah ono 
Ning atiku
Janji ora bakal 
Ninggalke aku
Saiki kowe lungo
Mblenjani janjimu
Ninggalke loro ning
Njero dodo 
Ora Masalah

Lambemu sing lamis
Gawe atiku keiris
Ra bakal aku nangis
Mergo kuwi wis di garis
Tresnomu koyo telo
Anane mung nyereti
Isone gawe loro
Lorone ning njero ati

Chorus :
Urip ra sah spaneng
Ra ono kowe aku ayem
Urip ra sah spaneng
Ra ono kowe aku seneng
Tresnomu uwis luntur
Aku tak trimo mundur
Ketimbang nggawe
Atiku ajur

Interlude

Lambemu sing lamis
Gawe atiku keiris
Ra bakal aku nangis
Mergo kuwi wis di garis
Tresnomu koyo telo
Anane mung nyereti
Isone gawe loro
Lorone ning njero ati

Chorus :
Urip ra sah spaneng
Ra ono kowe aku ayem
Urip ra sah spaneng
Ra ono kowe aku seneng
Tresnomu uwis luntur
Aku tak trimo mundur
Ketimbang nggawe
Atiku ajur

Urip ra sah spaneng
Ra ono kowe aku ayem
Urip ra sah spaneng
Ra ono kowe aku seneng

Ora masalah
Sabarku turah turah
Ketimbang nggawe 
Atiku bubrah
Ketimbang nggawe 
Uripku susah
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added