Iklan Chord Kunci Gitar

Kebal Kelaran - Happy Asmara

Kunci Gitar Kebal Kelaran - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Kebal Kelaran
Happy Asmara

Intro :
Dm  Bb  F  C

Verse :
Dm            Bb
Tego.. kowe tego
       F
Ninggalne aku sing wis
  C
Mulai tresno
    Dm        Bb
Ra ono.. roso bersalah
      F
Kowe mbubrahi tatanan ati
     C
Kowe ninggalne aku

     Bb                       C
Chatingan.. yo wis sayang-sayangan
     Bb                          C
Kowe wis janji ra bakal ninggal aku

Chorus :
        Dm             Bb
Kowe mundur.. aku orapopo
           F                      C
Mergo ati iki.. wis kebal mok larani
        Dm                Bb
Masio lara.. batinku kesikso
      F      C                 Dm
Aku lilo.. sayangku mok tinggalno

Interlude :
Dm  Bb  F  C
Dm  Bb  F  C

   Dm            Bb
Chatingmu nggowo roso
     F
Perlahan-lahan tresnomu
     C
Wis iso tak tompo
    Dm                Bb
Kediri ngawi.. sing dadi saksi
      F
Kowe mbubrahi tatanan ati
     C
Kowe ninggalne aku

     Bb                       C
Chatingan.. yo wis sayang-sayangan
     Bb                          C
Kowe wis janji ra bakal ninggal aku

Chorus :
        Dm             Bb
Kowe mundur.. aku orapopo
           F                      C
Mergo ati iki.. wis kebal mok larani
        Dm                Bb
Masio lara.. batinku kesikso
      F      C                 Dm
Aku lilo.. sayangku mok tinggalno

        Dm             Bb
Kowe mundur.. aku orapopo
           F                      C
Mergo ati iki.. wis kebal mok larani
        Dm                Bb
Masio lara.. batinku kesikso
      F      C                 Dm
Aku lilo.. sayangku mok tinggalno
Lirik Lagu Kebal Kelaran
Happy Asmara

Verse :
Tego.. kowe tego
Ninggalne aku sing wis
Mulai tresno
Ra ono.. roso bersalah
Kowe mbubrahi tatanan ati
Kowe ninggalne aku

Chatingan.. yo wis sayang-sayangan
Kowe wis janji ra bakal ninggal aku

Chorus :
Kowe mundur.. aku orapopo
Mergo ati iki.. wis kebal mok larani
Masio lara.. batinku kesikso
Aku lilo.. sayangku mok tinggalno

Interlude

Chatingmu nggowo roso
Perlahan-lahan tresnomu
Wis iso tak tompo
Kediri ngawi.. sing dadi saksi
Kowe mbubrahi tatanan ati
Kowe ninggalne aku

Chatingan.. yo wis sayang-sayangan
Kowe wis janji ra bakal ninggal aku

Chorus :
Kowe mundur.. aku orapopo
Mergo ati iki.. wis kebal mok larani
Masio lara.. batinku kesikso
Aku lilo.. sayangku mok tinggalno

Kowe mundur.. aku orapopo
Mergo ati iki.. wis kebal mok larani
Masio lara.. batinku kesikso
Aku lilo.. sayangku mok tinggalno
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru