Iklan Chord Kunci Gitar

Ikhlas Lahir Batine - Ilux ID

Iklan Chord Kunci Gitar

Ikhlas Lahir Batine - Ilux ID

Chord Kunci Gitar Lagu Ikhlas Lahir Batine
Ilux ID

Intro:
G  D   Em  Bm
C  Bm  Am  D

Verse :
    G             D        Em        Bm
Yen pancen takdir uripku jodo karo kowe
C             Bm             Am       D
Wes tak pastekne ning njero ati selawase
  G         D              Em       Bm
Senajan ati wes mantep lan podo yakine
    C             D        G
Aku tak tembung budal karo kowe

     Em       Bm 
Percoyo karo aku
           C       G
Ra bakal ngloro atimu
     Em           Bm
Lalekno tentang masa lalu
   C                            D
Yo mung kowe sing ning njero atiku

Chorus :
       G           D
Tak sampekno ning angin wengi
Em            Bm
Sing tak anti-anti
   C          Bm          Am       D
Tansah sesandingan karo kowe selawase
  G            D
Matursuwun tak ucapne
Em           Bm
Wes ono ning kene
   C                Bm
Sampun ikhlas lahir batine
   Am         D       G
Nrimo kahanan sing koyo ngene

Interlude :
Em  Bm  C  G
Em  Bm  C  G

    G             D        Em        Bm
Yen pancen takdir uripku jodo karo kowe
C             Bm             Am       D
Wes tak pastekne ning njero ati selawase
  G         D              Em       Bm
Senajan ati wes mantep lan podo yakine
    C             D        G
Aku tak tembung budal karo kowe

     Em       Bm 
Percoyo karo aku
           C       G
Ra bakal ngloro atimu
     Em           Bm
Lalekno tentang masa lalu
   C                            D
Yo mung kowe sing ning njero atiku

Chorus :
       G           D
Tak sampekno ning angin wengi
Em            Bm
Sing tak anti-anti
   C          Bm          Am       D
Tansah sesandingan karo kowe selawase
  G            D
Matursuwun tak ucapne
Em           Bm
Wes ono ning kene
   C                Bm
Sampun ikhlas lahir batine
   Am         D       G
Nrimo kahanan sing koyo ngene

       G           D
Tak sampekno ning angin wengi
Em            Bm
Sing tak anti-anti
   C          Bm          Am       D
Tansah sesandingan karo kowe selawase
  G            D
Matursuwun tak ucapne
Em           Bm
Wes ono ning kene
   C                Bm
Sampun ikhlas lahir batine
   Am         D       G
Nrimo kahanan sing koyo ngene

   C                Bm
Sampun ikhlas lahir batine
   Am         D       G
Nrimo kahanan sing koyo ngene
Lirik Lagu Ikhlas Lahir Batine
Ilux ID

Verse :
Yen pancen takdir uripku jodo karo kowe
Wes tak pastekne ning njero ati selawase
Senajan ati wes mantep lan podo yakine
Aku tak tembung budal karo kowe

Percoyo karo aku
Ra bakal ngloro atimu
Lalekno tentang masa lalu
Yo mung kowe sing ning njero atiku

Chorus :
Tak sampekno ning angin wengi
Sing tak anti-anti
Tansah sesandingan karo kowe selawase
Matursuwun tak ucapne
Wes ono ning kene
Sampun ikhlas lahir batine
Nrimo kahanan sing koyo ngene

Interlude

Yen pancen takdir uripku jodo karo kowe
Wes tak pastekne ning njero ati selawase
Senajan ati wes mantep lan podo yakine
Aku tak tembung budal karo kowe

Percoyo karo aku
Ra bakal ngloro atimu
Lalekno tentang masa lalu
Yo mung kowe sing ning njero atiku

Chorus :
Tak sampekno ning angin wengi
Sing tak anti-anti
Tansah sesandingan karo kowe selawase
Matursuwun tak ucapne
Wes ono ning kene
Sampun ikhlas lahir batine
Nrimo kahanan sing koyo ngene

Tak sampekno ning angin wengi
Sing tak anti-anti
Tansah sesandingan karo kowe selawase
Matursuwun tak ucapne
Wes ono ning kene
Sampun ikhlas lahir batine
Nrimo kahanan sing koyo ngene

Sampun ikhlas lahir batine
Nrimo kahanan sing koyo ngene
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added