Iklan Chord Kunci Gitar

Buntu Dalane - Ilux ID

Iklan Chord Kunci Gitar

Buntu Dalane - Ilux ID

Chord Kunci Gitar Lagu Buntu Dalane
Ilux ID

Intro : 
F  C  Am  G
F  C  Dm  G

Verse :
F               C
Wes.. cukup semene
 F                Am
Aku.. sayang ro kowe
        Dm
Kowe mbesok bakal ngerti
         G
Gede tresno ning atiku

Chorus :
          F
Tak dongakne..
                   C
Kowe ora getun ninggalne aku
         Am                   G
Wes mutusne kowe medotke janjine

        F
Mugo Gusti..
                C
Ora ngirimke karma ning kowe
        Dm               G
Mergo kowe.. aku uripe ngene
        F    Fm  C
Buntu dalane..

F               C
Wes.. cukup semene
 F                Am
Aku.. sayang ro kowe
        Dm
Kowe mbesok bakal ngerti
         G
Gede tresno ning atiku

Chorus :
          F
Tak dongakne..
                   C
Kowe ora getun ninggalne aku
         Am                   G
Wes mutusne kowe medotke janjine

        F
Mugo Gusti..
                C
Ora ngirimke karma ning kowe
        Dm              G
Mergo kowe aku uripe ngene

          F
Tak dongakne..
                   C
Kowe ora getun ninggalne aku
         Am                   G
Wes mutusne kowe medotke janjine

        F
Mugo Gusti..
                C
Ora ngirimke karma ning kowe
        Dm                G
Mergo kowe.. aku uripe ngene
        F   Fm       C
Buntu dalane buntu dalane
Lirik Lagu Buntu Dalane
Ilux ID

Verse :
Wes.. cukup semene
Aku.. sayang ro kowe
Kowe mbesok bakal ngerti
Gede tresno ning atiku

Chorus :
Tak dongakne..
Kowe ora getun ninggalne aku
Wes mutusne kowe medotke janjine

Mugo Gusti..
Ora ngirimke karma ning kowe
Mergo kowe.. aku uripe ngene
Buntu dalane..

Wes.. cukup semene
Aku.. sayang ro kowe
Kowe mbesok bakal ngerti
Gede tresno ning atiku

Chorus :
Tak dongakne..
Kowe ora getun ninggalne aku
Wes mutusne kowe medotke janjine

Mugo Gusti..
Ora ngirimke karma ning kowe
Mergo kowe aku uripe ngene

Tak dongakne..
Kowe ora getun ninggalne aku
Wes mutusne kowe medotke janjine

Mugo Gusti..
Ora ngirimke karma ning kowe
Mergo kowe.. aku uripe ngene
Buntu dalane buntu dalane
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added