Iklan Chord Kunci Gitar

Angin Malioboro - Didi Kempot

Kunci Gitar Angin Malioboro - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Angin Malioboro
Didi Kempot

Intro :
D  C#m   Bm  A
G  D/F#  G   A  D

Verse :
  D               F#m  G     D
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 D                 F#m   G     A
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 G        F#m   Em     A       D
Angin malioboro tansah ngelingake
 G       F#m  Em     A
Aku ora bakal lali karo kowe

Chorus :
      D      Bm       G   A       D
Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
      Bm     G          Em  A      D
Aku kangen kowe Cah ayu aku neng kene
      D      Bm     G    A       D
Aku kangen kowe Entenono sak tekane
      Bm     G        Em     A  D
Aku kangen kowe Aku kangen karo kowe

Interlude :
F#m  G  A

D                F#m
Kangen kangen atiku kangen
    G           A
Aku kangen karo sliramu
      D            F#m
Eling alismu eling lambemu
    G           A
Ugo eling anamu cah ayu
       D            F#m
Neng kene kangen atiku kangen
      G              A
Mung eling karo kowe cah ayu

  D               F#m  G     D
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 D                 F#m   G     A
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 G        F#m   Em     A    D
Angin malioboro tansah ngelingake
G       F#m   Em     A
Aku ora bakal lali karo kowe

Chorus :
      D      Bm       G   A       D
Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
      Bm     G          Em  A      D
Aku kangen kowe Cah ayu aku neng kene
      D      Bm       G     A     D
Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
      Bm     G        Em     A  D
Aku kangen kowe Aku kangen karo kowe

Interlude :
F#m      G  A   D  F#m  G  A
D   F#m  G  A   D  F#m  G  A
Bm  F#m  G
Em  F#m  G  Em  F#m  G  A

Chorus :
      D      Bm       G     A     D
Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
      Bm     G          Em  A      D
Aku kangen kowe Cah ayu aku neng kene
      D      Bm     G    A       D
Aku kangen kowe Entenono sak tekane
      Bm     G        Em     A    D
Aku kangen kowe Aku kangen karo kowe

      D      Bm       G     A     D
Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
      Bm     G          Em  A      D
Aku kangen kowe Cah ayu aku neng kene
      D      Bm     G    A       D
Aku kangen kowe Entenono sak tekane
      Bm     G        Em     A  D
Aku kangen kowe Aku kangen karo kowe

Ending :
Bm  G  A  D
Lirik Lagu Angin Malioboro
Didi Kempot

Verse :
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

Angin malioboro tansah ngelingake
Aku ora bakal lali karo kowe

Chorus :
Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe Cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe Entenono sak tekane
Aku kangen kowe Aku kangen karo kowe

Interlude

Kangen kangen atiku kangen
Aku kangen karo sliramu
Eling alismu eling lambemu
Ugo eling anamu cah ayu
Neng kene kangen atiku kangen
Mung eling karo kowe cah ayu

Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

Angin malioboro tansah ngelingake
Aku ora bakal lali karo kowe

Chorus :
Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe Cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe Aku kangen karo kowe

Interlude

Chorus :
Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe Cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe Entenono sak tekane
Aku kangen kowe Aku kangen karo kowe

Aku kangen kowe Esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe Cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe Entenono sak tekane
Aku kangen kowe Aku kangen karo kowe
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru