Iklan Chord Kunci Gitar

Pingin Ngombe - Didi Kempot

Kunci Gitar Pingin Ngombe - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Pingin Ngombe Didi Kempot

Intro : Am Em Am Am Em Am Dm F Am Verse : Am Aku pengen ngombe G Ngelak sing tak rasakke F Dm Am Nganti garing ning gulu rasane E Kulinane kowe F Mbiyen sing tansah nyepakke F Dm Am Banyu putih yo kanggo nelesi lambe Am Kuwi sak tenane G Kangen sing tak rasakke F Dm Am Roso kangenku mung kanggo kowe E Ngenteni tekamu F Ning kene kowe tak tunggu F Dm Am Bareng muleh ora koyo pamitmu E Sopo sing kok gendhong F Sopo sing kok sayang E Am Sayang sayang kuwi sopo E Sopo sing kok gendhong F Sopo sing kok sayang E Am Sayang sayang kuwi sopo Am Aku pengen ngombe G Ngelak sing tak rasakke F E Am Nganti garing ning gulu rasane Interlude : Am Em Am Dm Am E A Dm Am E Am Chorus : Dm Dino nganti wulan Am Wulane wis nganti tahun E Am Aku setyo ngenteni ning stasiun Interlude : Dm E Am Dm Tahun nganti windu Am Ning kene kowe tak tunggu E Am Bareng muleh wis ora koyo pamitmu Am Aku pengen ngombe G Ngelak sing tak rasakke F Dm Am Nganti garing ning gulu rasane Am Kuwi sak tenane G Kangen sing tak rasakke F Dm Am Roso kangenku mung kanggo kowe E Ngenteni tekamu F Ning kene kowe tak tunggu F Dm Am Bareng muleh ora koyo pamitmu E Sopo sing kok gendhong F Sopo sing kok sayang E Am Sayang sayang kuwi sopo E Sopo sing kok gendhong F Sopo sing kok sayang E Am Sayang sayang kuwi sopo Am Aku pengen ngombe G Ngelak sing tak rasakke F E Am Nganti garing ning gulu rasane Interlude : Am Em Am Dm Am E A Dm Am E Am Chorus : Dm Dino nganti wulan Am Wulane wis nganti tahun E Am Aku setyo ngenteni ning stasiun Interlude : Dm G Am Dm Tahun nganti windu Am Ning kene kowe tak tunggu E Am Bareng muleh wis ora koyo pamitmu E Am Bareng muleh wis ora koyo pamitmu

Lirik Lagu Pingin Ngombe Didi Kempot

Verse : Aku pengen ngombe Ngelak sing tak rasakke Nganti garing ning gulu rasane Kulinane kowe Mbiyen sing tansah nyepakke Banyu putih yo kanggo nelesi lambe Kuwi sak tenane Kangen sing tak rasakke Roso kangenku mung kanggo kowe Ngenteni tekamu Ning kene kowe tak tunggu Bareng muleh ora koyo pamitmu Sopo sing kok gendhong Sopo sing kok sayang Sayang sayang kuwi sopo Sopo sing kok gendhong Sopo sing kok sayang Sayang sayang kuwi sopo Aku pengen ngombe Ngelak sing tak rasakke Nganti garing ning gulu rasane Interlude Chorus : Dino nganti wulan Wulane wis nganti tahun Aku setyo ngenteni ning stasiun Interlude Tahun nganti windu Ning kene kowe tak tunggu Bareng muleh wis ora koyo pamitmu Aku pengen ngombe Ngelak sing tak rasakke Nganti garing ning gulu rasane Kuwi sak tenane Kangen sing tak rasakke Roso kangenku mung kanggo kowe Ngenteni tekamu Ning kene kowe tak tunggu Bareng muleh ora koyo pamitmu Sopo sing kok gendhong Sopo sing kok sayang Sayang sayang kuwi sopo Sopo sing kok gendhong Sopo sing kok sayang Sayang sayang kuwi sopo Aku pengen ngombe Ngelak sing tak rasakke Nganti garing ning gulu rasane Interlude Chorus : Dino nganti wulan Wulane wis nganti tahun Aku setyo ngenteni ning stasiun Interlude Tahun nganti windu Ning kene kowe tak tunggu Bareng muleh wis ora koyo pamitmu Bareng muleh wis ora koyo pamitmu

Video Youtube Pingin Ngombe Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru