Iklan Chord Kunci Gitar

Nganti Kuru - Didi Kempot

Iklan Chord Kunci Gitar

Nganti Kuru - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Nganti Kuru
Didi Kempot

Intro :
Am  E  G   D
F   C  Dm  G

Verse :
  C           F        C
Nelangsane atiku yen kelingan
  G              F           G
Marang sliramu telung taun lawase
F             G       C           G
Nggonku ngenteni kowe nganti kuru

  C             F
Kabeh konco wes ngerti
    C    G
Yen kowe kuwi duwekku
  F         G
Nanging opo salahku
F           G
Kowe ninggalke aku
C
Tanpo weneh warto

Chorus :
    C            F
Senajan aku wong ora nduwe
G             C
  Nanging ojo di ece
Am              Dm
  Kowe mbiyen piye janjine
G            C
  Kok dadi koyo ngene

  C               F
Remuk jeroning atiku iki
G             C
  Kowe mblenjani janji
Am          Dm
  Selawase urepku iki
G          C
  Aku ra bakal lali

Interlude :
C  G   D  F
C  Am  D  G

  C             F
Kabeh konco wes ngerti
    C    G
Yen kowe kuwi duwekku
  F         G
Nanging opo salahku
F           G
Kowe ninggalke aku
C
Tanpo weneh warto

Chorus :
    C            F
Senajan aku wong ora nduwe
G             C
  Nanging ojo di ece
Am              Dm
  Kowe mbiyen piye janjine
G            C
  Kok dadi koyo ngene

  C               F
Remuk jeroning atiku iki
G             C
  Kowe mblenjani janji
Am          Dm
  Selawase urepku iki
G          C
  Aku ra bakal lali

Am          Dm
  Selawase urepku iki
G          C
  Aku ra bakal lali
Lirik Lagu Nganti Kuru
Didi Kempot

Verse :
Nelangsane atiku yen kelingan
Marang sliramu telung taun lawase
Nggonku ngenteni kowe nganti kuru

Kabeh konco wes ngerti
Yen kowe kuwi duwekku
Nanging opo salahku
Kowe ninggalke aku
Tanpo weneh warto

Chorus :
Senajan aku wong ora nduwe
Nanging ojo di ece
Kowe mbiyen piye janjine
Kok dadi koyo ngene

Remuk jeroning atiku iki
Kowe mblenjani janji
Selawase urepku iki
Aku ra bakal lali

Interlude

Kabeh konco wes ngerti
Yen kowe kuwi duwekku
Nanging opo salahku
Kowe ninggalke aku
Tanpo weneh warto

Chorus :
Senajan aku wong ora nduwe
Nanging ojo di ece
Kowe mbiyen piye janjine
Kok dadi koyo ngene

Remuk jeroning atiku iki
Kowe mblenjani janji
Selawase urepku iki
Aku ra bakal lali

Selawase urepku iki
Aku ra bakal lali
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added