Koyo Langit Ambi Bumi - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Koyo Langit Ambi Bumi
Nella Kharisma

Intro :
A   C#m  D   A
Bm  C#m  Bm  E  A

Verse :
A                 C#m
Koyo langit ambi bumi
           D
Isun lan riko
                  A
Selawase sing mungkin
            Bm
Biso sesandingan
            F#m
Sadar isun sopo
                  E
O.. sing pantes biso
                A
Nyanding urip riko

A                 C#m
Wes usapan eluh moto
              D
Lilakno sun lungo
                  A
Dudu mergo kurang welas
             Bm
Opo wes ngeliyo
                F#m
Tapi mergo sing ono
      E                A
Restu teko wong tuek riko

Chorus :
      D        
Saktuluse welas 
             E
Isun nyang riko
                 A
Sing cukup nyakekno
        C#m       F#m
Atine wong tuek riko
           Bm     
Sadar isun using 
        E
Nduwe dunyo
                      A
Hang sebanding ambi riko

   D                  E
Lilakno isun wes lilakno
         A
Trimo byaen wong liyo
   C#m      F#m
Hang dipilihno
            Bm           E
Myakne isun simpen roso iki
             A
Neng njero dodo

Interlude :
F#m  C#m  D  E
F#m  C#m  D  E

Verse :
A                 C#m
Koyo langit ambi bumi
           D
Isun lan riko
                  A
Selawase sing mungkin
            Bm
Biso sesandingan
            F#m
Sadar isun sopo
                  E
O.. sing pantes biso
                A
Nyanding urip riko

A                 C#m
Wes usapan eluh moto
              D
Lilakno sun lungo
                  A
Dudu mergo kurang welas
             Bm
Opo wes ngeliyo
                F#m
Tapi mergo sing ono
      E                A
Restu teko wong tuek riko

Chorus :
      D        
Saktuluse welas 
             E
Isun nyang riko
                 A
Sing cukup nyakekno
        C#m       F#m
Atine wong tuek riko
           Bm     
Sadar isun using 
        E
Nduwe dunyo
                      A
Hang sebanding ambi riko

   D                  E
Lilakno isun wes lilakno
         A
Trimo byaen wong liyo
   C#m      F#m
Hang dipilihno
            Bm           E
Myakne isun simpen roso iki
             A
Neng njero dodo

Verse :
A                 C#m
Koyo langit ambi bumi
           D
Isun lan riko
                  A
Selawase sing mungkin
            Bm
Biso sesandingan
            F#m
Sadar isun sopo
                  E
O.. sing pantes biso
                A
Nyanding urip riko

A                 C#m
Wes usapan eluh moto
              D
Lilakno sun lungo
                  A
Dudu mergo kurang welas
             Bm
Opo wes ngeliyo
                F#m
Tapi mergo sing ono
      E                A
Restu teko wong tuek riko

Chorus :
      D        
Saktuluse welas 
             E
Isun nyang riko
                 A
Sing cukup nyakekno
        C#m       F#m
Atine wong tuek riko
           Bm     
Sadar isun using 
        E
Nduwe dunyo
                      A
Hang sebanding ambi riko

   D                  E
Lilakno isun wes lilakno
         A
Trimo byaen wong liyo
   C#m      F#m
Hang dipilihno
            Bm           E
Myakne isun simpen roso iki
             A
Neng njero dodo
Lirik Lagu Koyo Langit Ambi Bumi
Nella Kharisma

Verse :
Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo
O.. sing pantes biso
Nyanding urip riko

Wes usapan eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wes ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuek riko

Chorus :
Saktuluse welas 
Isun nyang riko
Sing cukup nyakekno
Atine wong tuek riko
Sadar isun using 
Nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakno
Trimo byaen wong liyo
Hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Neng njero dodo

Interlude

Verse :
Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo
O.. sing pantes biso
Nyanding urip riko

Wes usapan eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wes ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuek riko

Chorus :
Saktuluse welas 
Isun nyang riko
Sing cukup nyakekno
Atine wong tuek riko
Sadar isun using 
Nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakno
Trimo byaen wong liyo
Hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Neng njero dodo

Verse :
Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo
O.. sing pantes biso
Nyanding urip riko

Wes usapan eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wes ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuek riko

Chorus :
Saktuluse welas 
Isun nyang riko
Sing cukup nyakekno
Atine wong tuek riko
Sadar isun using 
Nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakno
Trimo byaen wong liyo
Hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Neng njero dodo