Loro Ati - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Loro Ati
Nella Kharisma

Chorus :
Gm          Dm
  Loro ati iku mesti
C                     F
  Sing biso sun pungkiri
Gm              Dm        C
  Ngersulo pastine ono apuwo

Interlude :
Dm  C  Dm
Dm  C  Dm

Verse :
Dm
  Kepati pati sun belani
Gm
  Welas nyang riko setengah mati
C                            Dm
  Mergane sun ditinggal ngeliyo
Dm
  Rumongso sing ono artine
Gm
  Rumongso sing ono kanggone
C                        Dm
  Genengno isun urip dewekan

Verse :
Dm
Mergo awak riko ninggalaken isun
Gm
Manise janji sing tau nepati
C
Saikine riko kepilu wong liyo
F
Hang lebih sugih teko awak isun
Dm
Opo eling riko jaman semono
Gm
Bisone nangis njaluk dipacari
C
Serto kelaksanan riko sun dampingi
F
Mungkur sedot isun dipancal

Chorus :
Gm          Dm
  Loro ati iku mesti
C                     F
  Sing biso sun pungkiri
Gm              Dm        C
  Ngersulo pastine ono apuwo

Interlude :
Dm  C  Dm
A#  C  Dm
A#  C  Dm

Verse :
Dm
  Kepati pati sun belani
Gm
  Welas nyang riko setengah mati
C                            Dm
  Mergane sun ditinggal ngeliyo
Dm
  Rumongso sing ono artine
Gm
  Rumongso sing ono kanggone
C                        Dm
  Genengno isun urip dewekan

Verse :
Dm
Dasare wis mulo riko batang koang
Gm
Motone iko dung weruh picis
C
Sing peduli maning wis wayah umure
F
Sikat bain kok yo dirawati
Dm
Yo sing paran paran mulo nasipe
Gm
Nyoba setia malah ditinggal
C
Isun mung dedungo 
Njaluk marang gusti
F
Mugo mbisuke nemu balese

Chorus :
Gm          Dm
  Loro ati iku mesti
C                     F
  Sing biso sun pungkiri
Gm              Dm        C
  Ngersulo pastine ono apuwo

Interlude :
Dm  C  Dm
A#  C  Dm
A#  C  Dm

Verse :
Dm
  Kepati pati sun belani
Gm
  Welas nyang riko setengah mati
C                            Dm
  Mergane sun ditinggal ngeliyo
Dm
  Rumongso sing ono artine
Gm
  Rumongso sing ono kanggone
C                        Dm
  Genengno isun urip dewekan

Verse :
Dm
Dinggo paran maning isun pikiri
Gm
Lare hang nggawe tatune ati
C
Tiwas bain gering loro nong pikiran
F
Gulakane mati enom
Dm
Ono dunyo iki sing riko dewekan
Gm
Hang nduwe welas apik atine
C
Titenono bain ono liyo dino
F
Sun olih ganti lebih nyang riko

Chorus :
Gm          Dm
  Loro ati iku mesti
C                     F
  Sing biso sun pungkiri
Gm              Dm        C
  Ngersulo pastine ono apuwo

Ending :
Dm
  Kepati pati sun belani
Gm
  Welas nyang riko setengah mati
C                            Dm
  Mergane sun ditinggal ngeliyo
Dm
  Rumongso sing ono artine
Gm
  Rumongso sing ono kanggone
C                        Dm
  Genengno isun urip dewekan
Lirik Lagu Loro Ati
Nella Kharisma

Chorus :
Loro ati iku mesti
Sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono apuwo

Interlude

Verse :
Kepati pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Mergane sun ditinggal ngeliyo
Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan

Verse :
Mergo awak riko ninggalaken isun
Manise janji sing tau nepati
Saikine riko kepilu wong liyo
Hang lebih sugih teko awak isun
Opo eling riko jaman semono
Bisone nangis njaluk dipacari
Serto kelaksanan riko sun dampingi
Mungkur sedot isun dipancal

Chorus :
Loro ati iku mesti
Sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono apuwo

Interlude

Verse :
Kepati pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Mergane sun ditinggal ngeliyo
Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan

Verse :
Dasare wis mulo riko batang koang
Motone iko dung weruh picis
Sing peduli maning wis wayah umure
Sikat bain kok yo dirawati
Yo sing paran paran mulo nasipe
Nyoba setia malah ditinggal
Isun mung dedungo 
Njaluk marang gusti
Mugo mbisuke nemu balese

Chorus :
Loro ati iku mesti
Sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono apuwo

Interlude

Verse :
Kepati pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Mergane sun ditinggal ngeliyo
Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan

Verse :
Dinggo paran maning isun pikiri
Lare hang nggawe tatune ati
Tiwas bain gering loro nong pikiran
Gulakane mati enom
Ono dunyo iki sing riko dewekan
Hang nduwe welas apik atine
Titenono bain ono liyo dino
Sun olih ganti lebih nyang riko

Chorus :
Loro ati iku mesti
Sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono apuwo

Ending :
Kepati pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Mergane sun ditinggal ngeliyo
Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan