-->

Iklan Chord Kunci Gitar

Roso Iki - Klenik Genk

Kunci Gitar Roso Iki - Klenik Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Roso Iki Klenik Genk

Intro : G A F#m Bm G A D Verse : D G Rikala tengah wengi aku Em Linggoh dewekan A Nyawang padange rembulan D G Ora nyongko, ora ngiro tenan Em A Kowe teko, sak kedepe moto G D Opo koyo ngene rasane kasmaran G A Awan wengi pikiranne ra karuan Chorus : G A Cah ayu, opo kowe ngerti F#m Gedene tresnaku Bm Dinggo kowe ra ono liyane G Tak titipke roso iki A Lewat angin wengi G A Cah ayu, opo kowe ngerti F#m Tresno iki uwes suwe kependem Bm Ning jero ati G Dedongaku sak bendino A D Mugo awak dewe iso dadi siji D G Naliko durung nandang tresno Em A Dianggep konco atiku ora kroso loro D G Sak iki rasane wes bedo Em A Tulong ngertio aku nyimpen roso Interlude : Bm F#m Em A D Bm F#m Em A D G D Opo koyo ngene rasane kasmaran G A Awan wengi pikiranne ra karuan Chorus : G A Cah ayu, opo kowe ngerti F#m Gedene tresnaku Bm Dinggo kowe ra ono liyane G Tak titipke roso iki A Lewat angin wengi G A Cah ayu, opo kowe ngerti F#m Tresno iki uwes suwe kependem Bm Ning jero ati G Dedongaku sak bendino A Mugo awak dewe iso G A Cah ayu, opo kowe ngerti F#m Tresno iki uwes suwe kependem Bm Ning jero ati G Dedongaku sak bendino A D Mugo awak dewe iso dadi siji

Lirik Lagu Roso Iki Klenik Genk

Verse : Rikala tengah wengi aku Linggoh dewekan Nyawang padange rembulan Ora nyongko, ora ngiro tenan Kowe teko, sak kedepe moto Opo koyo ngene rasane kasmaran Awan wengi pikiranne ra karuan Chorus : Cah ayu, opo kowe ngerti Gedene tresnaku Dinggo kowe ra ono liyane Tak titipke roso iki Lewat angin wengi Cah ayu, opo kowe ngerti Tresno iki uwes suwe kependem Ning jero ati Dedongaku sak bendino Mugo awak dewe iso dadi siji Naliko durung nandang tresno Dianggep konco atiku ora kroso loro Sak iki rasane wes bedo Tulong ngertio aku nyimpen roso Interlude Opo koyo ngene rasane kasmaran Awan wengi pikiranne ra karuan Chorus : Cah ayu, opo kowe ngerti Gedene tresnaku Dinggo kowe ra ono liyane Tak titipke roso iki Lewat angin wengi Cah ayu, opo kowe ngerti Tresno iki uwes suwe kependem Ning jero ati Dedongaku sak bendino Mugo awak dewe iso Cah ayu, opo kowe ngerti Tresno iki uwes suwe kependem Ning jero ati Dedongaku sak bendino Mugo awak dewe iso dadi siji

Video Youtube Roso Iki Klenik Genk

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru