Iklan Chord Kunci Gitar

Lungo - Nella Kharisma

Kunci Gitar Lungo - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Lungo Nella Kharisma

Intro : C#m C#m A F#m C#m Verse : C#m Uwis ra sepisan iki F#m Tak sepurani kowe mbaleni B Aku mbok anggep opo E Bojomu opo wong liyo A Aku setia kau mendua F#m Ku menangis kau tertawa D#m Semudah itu kau berjanji G# Semudah itu kau ingkari C#m Kowe sing paling tak pujo F#m Kowe sing paling tak sayang B Mbiyen janji urip mulyo E Saiki kowe menghilang A Aku rabi nggolek surgo F#m Kowe nafkahi neroko D#m Mencoba untuk bertahan G# Nanging aku wis kelaran Chorus : C#m Ojo tangisi lungoku F#m Ojo ngarepke balikku B Cukup sudah sakit ini E Biarkanlah aku pergi D#m G# Aku iki salah opo C#m B F# Umpamane nduwe duso F#m G# Sepurane.. sepurane C#m Aku lungo C#m Mungkin jalanku denganmu F#m Harus berakhir disini B Tlah kumaafkan salahmu E Namun ku takkan kembali D#m G# Kenangan tinggal kenangan C#m B F Tak akan pernah terulang F#m G# Sepurane.. sepurane C#m Ojo tangisi lungoku F#m Ojo ngarepke balikku B Cukup sudah sakit ini E Biarkanlah aku pergi D#m G# Aku iki salah opo C#m B F# Umpamane nduwe duso F#m G# Sepurane.. sepurane C#m Ojo tangisi lungoku F#m Ojo ngarepke balikku B Cukup sudah sakit ini E Biarkanlah aku pergi D#m G# Aku iki salah opo C#m B F# Umpamane nduwe duso F#m G# Sepurane.. sepurane F#m G# Sepurane.. sepurane C#m Aku lungo Ending : C#m C#m A F#m C#m

Lirik Lagu Lungo Nella Kharisma

Verse : Uwis ra sepisan iki Tak sepurani kowe mbaleni Aku mbok anggep opo Bojomu opo wong liyo Aku setia kau mendua Ku menangis kau tertawa Semudah itu kau berjanji Semudah itu kau ingkari Kowe sing paling tak pujo Kowe sing paling tak sayang Mbiyen janji urip mulyo Saiki kowe menghilang Aku rabi nggolek surgo Kowe nafkahi neroko Mencoba untuk bertahan Nanging aku wis kelaran Chorus : Ojo tangisi lungoku Ojo ngarepke balikku Cukup sudah sakit ini Biarkanlah aku pergi Aku iki salah opo Umpamane nduwe duso Sepurane.. sepurane Aku lungo Mungkin jalanku denganmu Harus berakhir disini Tlah kumaafkan salahmu Namun ku takkan kembali Kenangan tinggal kenangan Tak akan pernah terulang Sepurane.. sepurane Ojo tangisi lungoku Ojo ngarepke balikku Cukup sudah sakit ini Biarkanlah aku pergi Aku iki salah opo Umpamane nduwe duso Sepurane.. sepurane Ojo tangisi lungoku Ojo ngarepke balikku Cukup sudah sakit ini Biarkanlah aku pergi Aku iki salah opo Umpamane nduwe duso Sepurane.. sepurane Sepurane.. sepurane Aku lungo

Video Youtube Lungo Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru