Iklan Chord Kunci Gitar

Ajarono Lali - James AP

Iklan Chord Kunci Gitar

Kunci Gitar Ajarono Lali - James AP

Chord Kunci Gitar Lagu Ajarono Lali James AP

Verse : Dm Bb Ajarono myakne sun biso Gm Sing ngarep maning A Sing eleng maning Interlude : Dm Bb Gm A Dm Bb Gm A Dm Wes kasep di getuni Bb Wes kadung sun putusi C Riko hang sun aboti F Saikine wes lali Dm Isun hang ngelarani Bb Isun dewek hang njalari C Wes mulo pantes riko F Gawe isun gedigi Bb C Sun geletakno gedigu baen Dm Welas riko.. Chorus : Dm Bb Ajarono myakne sun biso Gm Sing ngarep maning A Sing eleng maning Dm Bb Pantes mulo riko tinggalno Gm Mergo sing keneng A Di eman maning Bb C Dm Isun hang bodo iki Interlude : Dm Am Bb F C Gm Dm Bb A Dm Dm Isun hang ngelarani Bb Isun dewek hang njalari C Wes mulo pantes riko F Gawe isun gedigi Bb C Sun geletakno gedigu baen Dm Welas riko.. Chorus : Dm Bb Ajarono myakne sun biso Gm Sing ngarep maning A Sing eleng maning Dm Bb Pantes mulo riko tinggalno Gm Mergo sing keneng A Di eman maning Dm Bb Ajarono myakne sun biso Gm Sing ngarep maning A Sing eleng maning Dm Bb Pantes mulo riko tinggalno Gm Mergo sing keneng A Di eman maning Bb C Dm Isun hang bodo iki Bb C Dm Isun hang bodo iki

Lirik Lagu Ajarono Lali James AP

Verse : Ajarono myakne sun biso Sing ngarep maning Sing eleng maning Interlude Wes kasep di getuni Wes kadung sun putusi Riko hang sun aboti Saikine wes lali Isun hang ngelarani Isun dewek hang njalari Wes mulo pantes riko Gawe isun gedigi Sun geletakno gedigu baen Welas riko.. Chorus : Ajarono myakne sun biso Sing ngarep maning Sing eleng maning Pantes mulo riko tinggalno Mergo sing keneng Di eman maning Isun hang bodo iki Interlude Isun hang ngelarani Isun dewek hang njalari Wes mulo pantes riko Gawe isun gedigi Sun geletakno gedigu baen Welas riko.. Chorus : Ajarono myakne sun biso Sing ngarep maning Sing eleng maning Pantes mulo riko tinggalno Mergo sing keneng Di eman maning Ajarono myakne sun biso Sing ngarep maning Sing eleng maning Pantes mulo riko tinggalno Mergo sing keneng Di eman maning Isun hang bodo iki Isun hang bodo iki

Video Youtube Ajarono Lali James AP

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru