Iklan Chord Kunci Gitar

Pamit Kerjo - NDX AKA

Kunci Gitar Pamit Kerjo - NDX AKA

Chord Kunci Gitar Lagu Pamit Kerjo NDX A.K.A

Intro : D# Bb D# Bb D D# Bb Cm D#m Verse : Bb F Dek sorry bukane aku ra sayang Dm Gm Dm Kabeh iki mergo lagi kahanan D# F Dm Gm Dek ngertio lungaku pamit kerjo Cm F Bb Aku janji ra golek wong liyo Bb Sing tak jaluk mung siji F Kowe tetep setia F Tak tinggal lunga kerjo Gm Kowe ojo mendua Dm Ojo nganti miker aku sing ora-ora D# Kita setia nanti pasti kan bahagia F Dm Mugo wae kowe ning kono ra ilang roso Gm Cm Aku janji perasaanmu bakal tak jogo F Bb Wes cukup semene awak dewe le padu Bb Hop stop dek aku cinta kepada dirimu Chorus : Bb F Dm Dek sorry bukane aku ra sayang Gm Dm Kabeh iki mergo lagi kahanan D# F Dm Gm Dek ngertio lungaku pamit kerjo Cm F Bb Aku janji ra golek wong liyo Bb F Wes rasah nesunan opo meneh cemburuan Gm Jenenge percintaan mesti akeh pacoban Dm Saiki atimu digawe sek tenang D# Tresnaku marang sliramu ora bakal ilang F Dm Panas udan uwes tak lakoni Gm Cm Kabeh mung kanggo kowe sek tak tresnani F Bb Dongakno kang masmu akeh rejeki Bb Insyaallah taun ngarep awak dewe rabi Bb F Mas tak dongakke lancar rejekimu Gm Dm Insyaallah taun ngarep lamar aku D# F Dm Gm Jujur aku pengen cepet di halalkan Cm F Bb Samawa urip bareng panjenengan Chorus : Bb F Dm Dek sorry bukane aku ra sayang Gm Dm Kabeh iki mergo lagi kahanan D# F Dm Gm Dek ngertio lungaku pamit kerjo Cm F Bb Aku janji ra golek wong liyo Bb F Dm Dek sorry bukane aku ra sayang Gm Dm Kabeh iki mergo lagi kahanan D# F Dm Gm Dek ngertio lungaku pamit kerjo Cm F Bb Aku janji ra golek wong liyo Bb F Dm Suatu saat nanti pasti kan bahagia Gm Dm Aku dan kamu akan menjadi kita D# F Dm Gm Hingga sampai nanti usia kita tua Cm F Bb Sampai akhirnya kita tutup mata Cm F Bb Sampai berhentinya nafas kita

Lirik Lagu Pamit Kerjo NDX A.K.A

Verse : Dek sorry bukane aku ra sayang Kabeh iki mergo lagi kahanan Dek ngertio lungaku pamit kerjo Aku janji ra golek wong liyo Sing tak jaluk mung siji Kowe tetep setia Tak tinggal lunga kerjo Kowe ojo mendua Ojo nganti miker aku sing ora-ora Kita setia nanti pasti kan bahagia Mugo wae kowe ning kono ra ilang roso Aku janji perasaanmu bakal tak jogo Wes cukup semene awak dewe le padu Hop stop dek aku cinta kepada dirimu Chorus : Dek sorry bukane aku ra sayang Kabeh iki mergo lagi kahanan Dek ngertio lungaku pamit kerjo Aku janji ra golek wong liyo Wes rasah nesunan opo meneh cemburuan Jenenge percintaan mesti akeh pacoban Saiki atimu digawe sek tenang Tresnaku marang sliramu ora bakal ilang Panas udan uwes tak lakoni Kabeh mung kanggo kowe sek tak tresnani Dongakno kang masmu akeh rejeki Insyaallah taun ngarep awak dewe rabi Mas tak dongakke lancar rejekimu Insyaallah taun ngarep lamar aku Jujur aku pengen cepet di halalkan Samawa urip bareng panjenengan Chorus : Dek sorry bukane aku ra sayang Kabeh iki mergo lagi kahanan Dek ngertio lungaku pamit kerjo Aku janji ra golek wong liyo Dek sorry bukane aku ra sayang Kabeh iki mergo lagi kahanan Dek ngertio lungaku pamit kerjo Aku janji ra golek wong liyo Suatu saat nanti pasti kan bahagia Aku dan kamu akan menjadi kita Hingga sampai nanti usia kita tua Sampai akhirnya kita tutup mata Sampai berhentinya nafas kita

Video Youtube Pamit Kerjo NDX A.K.A

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru