Iklan Chord Kunci Gitar

Ambyar - Didi Kempot

Kunci Gitar Ambyar - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ambyar Didi Kempot

Intro : B E B E B E D#m C#m F# B F# B E D#m C#m F# A F# Verse : B Wis kebacut ambyar E Remuk sing ning ati F# Opo ngene iki B Sing jenenge korban janji C#m D#m Wis ambyar aku kudu kepiye E C# F# G#m A#m Metu ngendi supoyo ketemu kowe B Wis kebacut ambyar E Tresnaku kesasar F# Seneng karo kowe B Selak nggonku milih pacar C#m Wis ambyar D#m Loro sing tak rasake E C# Kowe lungo ninggalke aku F# G#m A#m Ning kene Chorus : B Wis kebacut ambyar G#m Ambyar koyo ngene E Manise janjimu F# C#m F# Jebule mung ono lambe B Wis kebacut ambyar A#m G#m Ambyar koyo ngene E Ning opo kowe tego F# Nyekso aku koyo ngene C#m Sopo sing rak karuan F# B Yen digawe kuciwo ambyar Interlude : C#m D#m E C# F# B Wis kebacut ambyar E Tresnaku kesasar F# Seneng karo kowe B Selak nggonku milih pacar C#m Wis ambyar D#m Loro sing tak rasake E Fm Kowe lungo ninggalke aku F# G#m A#m Ning kene Chorus : B Wis kebacut ambyar A#m G#m Ambyar koyo ngene E Manise janjimu F# C#m F# Jebule mung ono lambe B Wis kebacut ambyar A#m G#m Ambyar koyo ngene E Ning opo kowe tego F# Nyekso aku koyo ngene C#m Sopo sing rak karuan F# E G B Yen digawe kuciwo ambyar

Lirik Lagu Ambyar Didi Kempot

Verse : Wis kebacut ambyar Remuk sing ning ati Opo ngene iki Sing jenenge korban janji Wis ambyar aku kudu kepiye Metu ngendi supoyo ketemu kowe Wis kebacut ambyar Tresnaku kesasar Seneng karo kowe Selak nggonku milih pacar Wis ambyar Loro sing tak rasake Kowe lungo ninggalke aku Ning kene Chorus : Wis kebacut ambyar Ambyar koyo ngene Manise janjimu Jebule mung ono lambe Wis kebacut ambyar Ambyar koyo ngene Ning opo kowe tego Nyekso aku koyo ngene Sopo sing rak karuan Yen digawe kuciwo ambyar Interlude Wis kebacut ambyar Tresnaku kesasar Seneng karo kowe Selak nggonku milih pacar Wis ambyar Loro sing tak rasake Kowe lungo ninggalke aku Ning kene Chorus : Wis kebacut ambyar Ambyar koyo ngene Manise janjimu Jebule mung ono lambe Wis kebacut ambyar Ambyar koyo ngene Ning opo kowe tego Nyekso aku koyo ngene Sopo sing rak karuan Yen digawe kuciwo ambyar

Video Youtube Ambyar Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru