Iklan Chord Kunci Gitar

Goyang Tulungagung - Risma Marlina

Kunci Gitar Goyang Tulungagung - Risma Marlina

Chord Kunci Gitar Lagu Risma Marlina - Goyang Tulungagung (Remix Risma Marlina

Intro : Em D Bm Em C D C D Em Verse : Em D Timbang suwung ayo rene podo gabung C Ojo bingung wong urip iso dipetung B Jo kemrungsung ben ra kesandung Em D Urip iki kabeh ketoto ning ati C Yen tegel mobat mabit metu rene B Kumpul bareng ning ati dadi seneng Interlude : Em C D Em Em C D Em Chorus : Em D Timbang ati bingung pikiran suwung Bm Em Timbang ati lewung rene podo gabung C Am Goyang tulungagung, goyang tulungagung B Tambane ati suwung Em D Ayo kumpul rene semangat kerjane Bm Em Kabeh masalah podo dielingke C Am Goyang ning kene, goyang ning kene B Ayem tentrem atine Interlude : Em D Bm Em C D C D Em Em D Timbang suwung ayo rene podo gabung C Ojo bingung wong urip iso dipetung B Jo kemrungsung ben ra kesandung Em D Urip iki kabeh ketoto ning ati C Yen tegel mobat mabit metu rene B Kumpul bareng ning ati dadi seneng Chorus : Em D Timbang ati bingung pikiran suwung Bm Em Timbang ati lewung rene podo gabung C Am Goyang tulungagung, goyang tulungagung B Tambane ati suwung Em D Ayo kumpul rene semangat kerjane Bm Em Kabeh masalah podo dielingke C Am Goyang ning kene, goyang ning kene B Ayem tentrem atine Em D Timbang ati bingung pikiran suwung Bm Em Timbang ati lewung rene podo gabung C Am Goyang tulungagung, goyang tulungagung B Tambane ati suwung Em D Ayo kumpul rene semangat kerjane Bm Em Kabeh masalah podo dielingke C Am Goyang ning kene, goyang ning kene B Ayem tentrem atine Ending : Em C D Em Em C D Em

Lirik Lagu Risma Marlina - Goyang Tulungagung (Remix Risma Marlina

Verse : Timbang suwung ayo rene podo gabung Ojo bingung wong urip iso dipetung Jo kemrungsung ben ra kesandung Urip iki kabeh ketoto ning ati Yen tegel mobat mabit metu rene Kumpul bareng ning ati dadi seneng Interlude Chorus : Timbang ati bingung pikiran suwung Timbang ati lewung rene podo gabung Goyang tulungagung, goyang tulungagung Tambane ati suwung Ayo kumpul rene semangat kerjane Kabeh masalah podo dielingke Goyang ning kene, goyang ning kene Ayem tentrem atine Interlude Timbang suwung ayo rene podo gabung Ojo bingung wong urip iso dipetung Jo kemrungsung ben ra kesandung Urip iki kabeh ketoto ning ati Yen tegel mobat mabit metu rene Kumpul bareng ning ati dadi seneng Chorus : Timbang ati bingung pikiran suwung Timbang ati lewung rene podo gabung Goyang tulungagung, goyang tulungagung Tambane ati suwung Ayo kumpul rene semangat kerjane Kabeh masalah podo dielingke Goyang ning kene, goyang ning kene Ayem tentrem atine Timbang ati bingung pikiran suwung Timbang ati lewung rene podo gabung Goyang tulungagung, goyang tulungagung Tambane ati suwung Ayo kumpul rene semangat kerjane Kabeh masalah podo dielingke Goyang ning kene, goyang ning kene Ayem tentrem atine

Video Youtube Risma Marlina - Goyang Tulungagung (Remix Risma Marlina

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru