Iklan Chord Kunci Gitar

Ninggal Tatu - Happy Asmara

Kunci Gitar Ninggal Tatu - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Ninggal Tatu Happy Asmara

Intro : A E F#m C#m D A Bm E A E F#m C#m D A Bm E Verse : A E Nengopo ra crito F#m C#m Yen kowe wis ra tresno D A Neng kowe malah lungo Bm E Ninggal tatu ning dodo F#m C#m D A Rasane ati iki koyo keno mowo F#m C#m Bareng wis ngerti D E Ning mburiku kowe ngliyo A E Janjine ngancani F#m C#m Nganti tekane pati D A Ning nyatane janjimu Bm E Kuwi mung kari janji F#m C#m D A Panase geni ra koyo panase ati F#m C#m Sakwise ngerti D E Kowe ning aku ngapusi Chorus : A E Kowe tak sayang-sayang F#m C#m Saiki malah ngilang D A Tresnamu karo aku Bm E Kuwi mung kiasan A E Kowe tak gadang-gadang F#m C#m Tegane gawe wirang D A Anggonku labuh kowe Bm E Opo iseh kurang Interlude : A E F#m C#m D A Bm E F#m C#m D A F#m C#m D E A E Nengopo ra crito F#m C#m Yen kowe wis ra tresno D A Neng kowe malah lungo Bm E Ninggal tatu ning dodo F#m C#m D A Rasane ati iki koyo keno mowo F#m C#m Bareng wis ngerti D E Ning mburiku kowe ngliyo A E Janjine ngancani F#m C#m Nganti tekane pati D A Ning nyatane janjimu Bm E Kuwi mung kari janji F#m C#m D A Panase geni ra koyo panase ati F#m C#m Sakwise ngerti D E Kowe ning aku ngapusi Chorus : A E Kowe tak sayang-sayang F#m C#m Saiki malah ngilang D A Tresnamu karo aku Bm E Kuwi mung kiasan A E Kowe tak gadang-gadang F#m C#m Tegane gawe wirang D A Anggonku labuh kowe Bm E Opo iseh kurang Ending : A E F#m C#m D C#m Bm E A

Lirik Lagu Ninggal Tatu Happy Asmara

Verse : Nengopo ra crito Yen kowe wis ra tresno Neng kowe malah lungo Ninggal tatu ning dodo Rasane ati iki koyo keno mowo Bareng wis ngerti Ning mburiku kowe ngliyo Janjine ngancani Nganti tekane pati Ning nyatane janjimu Kuwi mung kari janji Panase geni ra koyo panase ati Sakwise ngerti Kowe ning aku ngapusi Chorus : Kowe tak sayang-sayang Saiki malah ngilang Tresnamu karo aku Kuwi mung kiasan Kowe tak gadang-gadang Tegane gawe wirang Anggonku labuh kowe Opo iseh kurang Interlude Nengopo ra crito Yen kowe wis ra tresno Neng kowe malah lungo Ninggal tatu ning dodo Rasane ati iki koyo keno mowo Bareng wis ngerti Ning mburiku kowe ngliyo Janjine ngancani Nganti tekane pati Ning nyatane janjimu Kuwi mung kari janji Panase geni ra koyo panase ati Sakwise ngerti Kowe ning aku ngapusi Chorus : Kowe tak sayang-sayang Saiki malah ngilang Tresnamu karo aku Kuwi mung kiasan Kowe tak gadang-gadang Tegane gawe wirang Anggonku labuh kowe Opo iseh kurang

Video Youtube Ninggal Tatu Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru