Iklan Chord Kunci Gitar

Dadi TKI - Intan ChaCha

Kunci Gitar Dadi TKI - Intan ChaCha

Chord Kunci Gitar Lagu Dadi TKI Intan ChaCha

Intro : Bm A G Bm Bm A Bm D Em A D Verse : D A Wolung tahun kepungkur Bm F#m Wektu sing tak itung mundur G D A Nanging tresno iki ra bakal luntur D A Neng kene aku tetep setyo Bm F#m Ati tulus njogo tresno G D A Tak suwun neng kono kwe ugo setyo A D Njogo atimu kanggo aku D A Ono pinggir bandara kuwi Bm F#m Mbiyen kowe ngucap janji Em A Bakal setyo nunggu aku nganti bali D A Ono bandara adisucipto Bm F#m Ing tengah kuto ngayogyo G A D Tunggunen sayang aku enggal teko Interlude : D Bm Em A Chorus : G Suwene anggonku lungo D Bm Adohe anggonku kerjo Em A D Nggolek rejeki lungo dadi TKI G Saiki wes teko wanci D Bm Entenono aku bali Em A D Jroning ati kangenku setengah mati G Cintaku cintamu D Bm Semoga cepat bersatu Em A D Ku ingin slalu bahagia bersamamu Interlude : D Bm Em A D A Ono pinggir bandara kuwi Bm F#m Mbiyen kowe ngucap janji Em A Bakal setyo nunggu aku nganti bali D A Ono bandara adisucipto Bm F#m Ing tengah kuto ngayogyo G A D Tunggunen sayang aku enggal teko Interlude : D Bm Em A Chorus : G Suwene anggonku lungo D Bm Adohe anggonku kerjo Em A D Nggolek rejeki lungo dadi TKI G Saiki wes teko wanci D Bm Entenono aku bali Em A D Jroning ati kangenku setengah mati G Cintaku cintamu D Bm Semoga cepat bersatu Em A D Ku ingin slalu bahagia bersamamu G Cintaku cintamu D Bm Semoga cepat bersatu Em A D Ku ingin slalu bahagia bersamamu

Lirik Lagu Dadi TKI Intan ChaCha

Verse : Wolung tahun kepungkur Wektu sing tak itung mundur Nanging tresno iki ra bakal luntur Neng kene aku tetep setyo Ati tulus njogo tresno Tak suwun neng kono kwe ugo setyo Njogo atimu kanggo aku Ono pinggir bandara kuwi Mbiyen kowe ngucap janji Bakal setyo nunggu aku nganti bali Ono bandara adisucipto Ing tengah kuto ngayogyo Tunggunen sayang aku enggal teko Interlude Chorus : Suwene anggonku lungo Adohe anggonku kerjo Nggolek rejeki lungo dadi TKI Saiki wes teko wanci Entenono aku bali Jroning ati kangenku setengah mati Cintaku cintamu Semoga cepat bersatu Ku ingin slalu bahagia bersamamu Interlude Ono pinggir bandara kuwi Mbiyen kowe ngucap janji Bakal setyo nunggu aku nganti bali Ono bandara adisucipto Ing tengah kuto ngayogyo Tunggunen sayang aku enggal teko Interlude Chorus : Suwene anggonku lungo Adohe anggonku kerjo Nggolek rejeki lungo dadi TKI Saiki wes teko wanci Entenono aku bali Jroning ati kangenku setengah mati Cintaku cintamu Semoga cepat bersatu Ku ingin slalu bahagia bersamamu Cintaku cintamu Semoga cepat bersatu Ku ingin slalu bahagia bersamamu

Video Youtube Dadi TKI Intan ChaCha

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru