Iklan Chord Kunci Gitar

Ambyar - Xaluna

Kunci Gitar Ambyar - Xaluna

Chord Kunci Gitar Lagu Ambyar Xaluna

Intro : G Em C D Verse : G Em Sak umpomo kowe ngerti C D Isi ning njero ati Bm E Am D Roso nyaman mergo perhatianmu G Em Nanging aku ora iso C D Blas ora duwe kuoso Bm Em E Am Mergane kowe.. sing nduwe D G Uwong liyo dudu aku C Cukup ati kroso ayem G Yen weruh kowe mesem C Senadyan tresno D Aku mung iso meneng Chorus : G D Penting kowe seneng Em Bm Opo wae tak lakoni C G Opo kowe ngerti Am D Tresno iki tulus suci G D Yo ben aku ajur Em Bm Anggone nunggu atimu C G Tulung ojo ilang Am D G D Uripo ning njero atiku Rapp : G Sabendino kroso loro Em Mergo kalah bab asmoro Tresno gede nyoto C Kowe milih wong liyo Sabar itu yang ku bisa D Karena memang ku cinta Terpuruk tersiksa Bm Lara ikhlas ku jalani semua Em Mung dadi konco sepi ning uripmu Am Batin tak kuatke nggo ngempet larane D Mergo aku tresno kowe C Cukup ati kroso ayem G Yen weruh kowe mesem C Senadyan tresno D Aku mung iso meneng Chorus : G D Penting kowe seneng Em Bm Opo wae tak lakoni C G Opo kowe ngerti Am D Tresno iki tulus suci G D Yo ben aku ajur Em Bm Anggone nunggu atimu C G Tulung ojo ilang Am D G D Uripo ning njero atiku Rapp : G Uwes kadung gejeron Em Deleh ati keleru panggon Urip ilang semangat C Sek tak tresno jebul wadon Raiso mbedakke ndi seng modus D Ndi seng tulus, wes ntek sak kabehe Bm Bul atiku ra di urus Em Mung dadi konco sepi ning uripmu Am Batin tak kuatke nggo ngampet larane D Mergo aku tresno kowe oh Chorus : G D Penting kowe seneng Em Bm Opo wae tak lakoni C G Opo kowe ngerti Am D Tresno iki tulus suci G D Yo ben aku ajur Em Bm Anggone nunggu atimu C G Tulung ojo ilang Am D G D Uripo ning njero atiku G D Aku ora gethun Em Bm Yen nduwe ati sing ringkih C G Nanging aku iso Am D Nandur roso tanpo pamrih G D D#m Opo kowe sadar Em Bm Atiku keliwat jembar C G Ra dadi jodomu Am D G Aku mung iso sabar ambyar C G Ra dadi jodomu Am D G Aku mung iso sabar ambyar

Lirik Lagu Ambyar Xaluna

Verse : Sak umpomo kowe ngerti Isi ning njero ati Roso nyaman mergo perhatianmu Nanging aku ora iso Blas ora duwe kuoso Mergane kowe.. sing nduwe Uwong liyo dudu aku Cukup ati kroso ayem Yen weruh kowe mesem Senadyan tresno Aku mung iso meneng Chorus : Penting kowe seneng Opo wae tak lakoni Opo kowe ngerti Tresno iki tulus suci Yo ben aku ajur Anggone nunggu atimu Tulung ojo ilang Uripo ning njero atiku Rapp : Sabendino kroso loro Mergo kalah bab asmoro Tresno gede nyoto Kowe milih wong liyo Sabar itu yang ku bisa Karena memang ku cinta Terpuruk tersiksa Lara ikhlas ku jalani semua Mung dadi konco sepi ning uripmu Batin tak kuatke nggo ngempet larane Mergo aku tresno kowe Cukup ati kroso ayem Yen weruh kowe mesem Senadyan tresno Aku mung iso meneng Chorus : Penting kowe seneng Opo wae tak lakoni Opo kowe ngerti Tresno iki tulus suci Yo ben aku ajur Anggone nunggu atimu Tulung ojo ilang Uripo ning njero atiku Rapp : Uwes kadung gejeron Deleh ati keleru panggon Urip ilang semangat Sek tak tresno jebul wadon Raiso mbedakke ndi seng modus Ndi seng tulus, wes ntek sak kabehe Bul atiku ra di urus Mung dadi konco sepi ning uripmu Batin tak kuatke nggo ngampet larane Mergo aku tresno kowe oh Chorus : Penting kowe seneng Opo wae tak lakoni Opo kowe ngerti Tresno iki tulus suci Yo ben aku ajur Anggone nunggu atimu Tulung ojo ilang Uripo ning njero atiku Aku ora gethun Yen nduwe ati sing ringkih Nanging aku iso Nandur roso tanpo pamrih Opo kowe sadar Atiku keliwat jembar Ra dadi jodomu Aku mung iso sabar ambyar Ra dadi jodomu Aku mung iso sabar ambyar

Video Youtube Ambyar Xaluna

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru