Iklan Chord Kunci Gitar

Wis Ra Sayang - Corazon

Kunci Gitar Wis Ra Sayang - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Wis Ra Sayang Corazon

Intro : C G Am Em Verse : C G Saiki kowe dadi bedo Am Em Opo mergo kowe wis ra tresno F G C Am Kowe lungo tanpo suworo F G C Nggawe atiku keloro-loro C G Yen pancen kowe wis ra sayang Am Em Omongo aku, aku ora popo F G C G/B Am Nanging roso iki raiso ngapusi F G C Yo mung kowe sing tak tresnani Am Em Kowe arep ngeliyo F C Aku yo mung iso nrimo G/B Am Em Mergo roso tresno F G Ora iso di pekso Chorus : Am Em Bola bali aku diapusi F C Ora pisan pindo aku dilarani Am Em Moto iki ra bakal nangis F G Senajan roso ati koyo diiris Interlude : Am Em F C-G/B Am Em F G Am Em Kowe arep ngeliyo F C Aku yo mung iso nrimo G/B Am Em Mergo roso tresno F G Ora iso di pekso Chorus : Am Em Bola bali aku diapusi F C Ora pisan pindo aku dilarani Am Em Moto iki ra bakal nangis F G Senajan roso ati koyo diiris Am Em Bola bali aku diapusi F C Ora pisan pindo aku dilarani Am Em Moto iki ra bakal nangis F Senajan roso ati F G Senajan roso ati koyo diiris Ending : C

Lirik Lagu Wis Ra Sayang Corazon

Verse : Saiki kowe dadi bedo Opo mergo kowe wis ra tresno Kowe lungo tanpo suworo Nggawe atiku keloro-loro Yen pancen kowe wis ra sayang Omongo aku, aku ora popo Nanging roso iki raiso ngapusi Yo mung kowe sing tak tresnani Kowe arep ngeliyo Aku yo mung iso nrimo Mergo roso tresno Ora iso di pekso Chorus : Bola bali aku diapusi Ora pisan pindo aku dilarani Moto iki ra bakal nangis Senajan roso ati koyo diiris Interlude Kowe arep ngeliyo Aku yo mung iso nrimo Mergo roso tresno Ora iso di pekso Chorus : Bola bali aku diapusi Ora pisan pindo aku dilarani Moto iki ra bakal nangis Senajan roso ati koyo diiris Bola bali aku diapusi Ora pisan pindo aku dilarani Moto iki ra bakal nangis Senajan roso ati Senajan roso ati koyo diiris

Video Youtube Wis Ra Sayang Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru