Iklan Chord Kunci Gitar

Tak Loske - Angkringan Bergoyang

Iklan Chord Kunci Gitar

Kunci Gitar Tak Loske - Angkringan Bergoyang

Chord Kunci Gitar Lagu Tak Loske Angkringan Bergoyang

Intro : Am D G D/F# Em Am D G G7 Am D G D/F# Em Am D G G7 Verse : Am D Angel rasane nglalekke G-D/F# Em Am Roso sing tak tandur ning ati D G G7 Mergo kowe mblenjani janji Am D G Wes tak tompo opo anane D/F# Em Am Wes tak rasak rasakke dewe D G G7 Yen ngono caramu aku tak lungo Interlude : C D Bm Em Am D G G7 C D Bm Em Seprene suwene aku ngerteni Am D G G7 Nanging kowe ora sadar diri Chorus : C D Bm Wes sak karepmu saiki Em Am Sak senengnmu ngelakoni D G G7 Aku wes ra iso ngandani C D Bm Wes tak lilak lilakke kowe Em Am Wes tak loske loske saklose D G G7 Kowe sakkarepmu dewe Interlude : C D Bm Em Am D G G7 C D Bm Em Am D G G7 C D Bm Em Seprene suwene aku ngerteni Am D G G7 Nanging kowe ora sadar diri Chorus : C D Bm Wes sak karepmu saiki Em Am Sak senengnmu ngelakoni D G G7 Aku wes ra iso ngandani C D Bm Wes tak lilak lilakke kowe Em Am Wes tak loske loske saklose D G G7 Kowe sakkarepmu dewe C D Bm Wes sak karepmu saiki Em Am Sak senengnmu ngelakoni D G G7 Aku wes ra iso ngandani C D Bm Wes tak lilak lilakke kowe Em Am Wes tak loske loske saklose D G G7 Kowe sakkarepmu dewe Ending : Am D G D/F# Em Am D G G7

Lirik Lagu Tak Loske Angkringan Bergoyang

Verse : Angel rasane nglalekke Roso sing tak tandur ning ati Mergo kowe mblenjani janji Wes tak tompo opo anane Wes tak rasak rasakke dewe Yen ngono caramu aku tak lungo Interlude Seprene suwene aku ngerteni Nanging kowe ora sadar diri Chorus : Wes sak karepmu saiki Sak senengnmu ngelakoni Aku wes ra iso ngandani Wes tak lilak lilakke kowe Wes tak loske loske saklose Kowe sakkarepmu dewe Interlude Seprene suwene aku ngerteni Nanging kowe ora sadar diri Chorus : Wes sak karepmu saiki Sak senengnmu ngelakoni Aku wes ra iso ngandani Wes tak lilak lilakke kowe Wes tak loske loske saklose Kowe sakkarepmu dewe Wes sak karepmu saiki Sak senengnmu ngelakoni Aku wes ra iso ngandani Wes tak lilak lilakke kowe Wes tak loske loske saklose Kowe sakkarepmu dewe

Video Youtube Tak Loske Angkringan Bergoyang

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru