Iklan Chord Kunci Gitar

Sampun Lilo - Happy Asmara

Kunci Gitar Sampun Lilo - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Sampun Lilo Happy Asmara

Intro : F G Em E Am F G F G Verse: C Em Am Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku F G C Tulus di nggo mbahagiakke sliramu C Em Am Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku F G C Cukup aku yang merasakan itu F G Masio aku dudu pilihanmu F G Kowe tetep neng atiku Chorus : F Aku tresno karo kowe G Nanging kowe tresno dee Em Aku sayang kowe E Am Nanging kowe sayang dee A Dm Uwes tak lilakno G Wes kowe lungo'o C Sing adoh teko uripku F Aku tresno karo kowe G Nanging kowe tresno dee Em Aku sayang kowe E Am Nanging kowe sayang dee Dm Snajan ati loro G Perih neng njero dodo C Nanging kudu tak tompo Interlude : Dm G Em E Am A Dm G C G# C G# G C Em Am Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku F G C Tulus di nggo mbahagiakke sliramu C Em Am Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku F G C Cukup aku yang merasakan itu F G Masio aku dudu pilihanmu F G Kowe tetep neng atiku Chorus : F Aku tresno karo kowe G Nanging kowe tresno dee Em Aku sayang kowe E Am Nanging kowe sayang dee A Dm Uwes tak lilakno G Wes kowe lungo'o C Sing adoh teko uripku F Aku tresno karo kowe G Nanging kowe tresno dee Em Aku sayang kowe E Am Nanging kowe sayang dee A Dm Snajan ati loro G Perih neng njero dodo G# C Nanging kudu tak tompo A Dm Snajan ati loro G Perih neng njero dodo F C Nanging kudu tak tompo

Lirik Lagu Sampun Lilo Happy Asmara

Verse: Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku Tulus di nggo mbahagiakke sliramu Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku Cukup aku yang merasakan itu Masio aku dudu pilihanmu Kowe tetep neng atiku Chorus : Aku tresno karo kowe Nanging kowe tresno dee Aku sayang kowe Nanging kowe sayang dee Uwes tak lilakno Wes kowe lungo'o Sing adoh teko uripku Aku tresno karo kowe Nanging kowe tresno dee Aku sayang kowe Nanging kowe sayang dee Snajan ati loro Perih neng njero dodo Nanging kudu tak tompo Interlude Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku Tulus di nggo mbahagiakke sliramu Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku Cukup aku yang merasakan itu Masio aku dudu pilihanmu Kowe tetep neng atiku Chorus : Aku tresno karo kowe Nanging kowe tresno dee Aku sayang kowe Nanging kowe sayang dee Uwes tak lilakno Wes kowe lungo'o Sing adoh teko uripku Aku tresno karo kowe Nanging kowe tresno dee Aku sayang kowe Nanging kowe sayang dee Snajan ati loro Perih neng njero dodo Nanging kudu tak tompo Snajan ati loro Perih neng njero dodo Nanging kudu tak tompo

Video Youtube Sampun Lilo Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru