Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Nduwe Roso - Corazon

Kunci Gitar Aku Nduwe Roso - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Nduwe Roso Corazon

Intro : D# A# Cm Gm G# D# A# D# Verse : D# A# Sabendino mesti kelingan Cm G# A# Ro awakmu sing nggawe atiku nyaman D# A# Soyo suwe aku tambah tresno kowe Cm G# A# Ono roso sing pingin tak ungkapke D# A# Piye carane kowe gelem nompo aku Cm Pingin tak buktekke G# A# Roso sayangku nggo kowe G# A# Percoyo wae aku D# Cm Kowe ra bakal tak larani G# Mesti tak jogo A# Mestine tak gemateni Chorus : D# A# Cm Gm Opo iki sing jenenge kasmaran G# D# Kudu nyimpen roso A# Sing ono ning njero dodo D# A# Aku nduwe roso Cm Gm Nanging kowe ra rumongso G# Isane mung nyawang A# D# Ugo aku ra iso nyanding kowe Interlude : D# A# Cm Gm G# D# A# G# A# Percoyo wae aku D# Cm Kowe ra bakal tak larani G# Mesti tak jogo A# Mestine tak gemateni Chorus : D# A# Cm Gm Opo iki sing jenenge kasmaran G# D# Kudu nyimpen roso A# Sing ono ning njero dodo D# A# Aku nduwe roso Cm Gm Nanging kowe ra rumongso G# Isane mung nyawang A# D# Ugo aku ra iso nyanding kowe D# A# Cm Gm Opo iki sing jenenge kasmaran G# D# Kudu nyimpen roso A# Sing ono ning njero dodo D# A# Aku nduwe roso Cm Gm Nanging kowe ra rumongso G# Isane mung nyawang A# D# Ugo aku ra iso nyanding kowe

Lirik Lagu Aku Nduwe Roso Corazon

Verse : Sabendino mesti kelingan Ro awakmu sing nggawe atiku nyaman Soyo suwe aku tambah tresno kowe Ono roso sing pingin tak ungkapke Piye carane kowe gelem nompo aku Pingin tak buktekke Roso sayangku nggo kowe Percoyo wae aku Kowe ra bakal tak larani Mesti tak jogo Mestine tak gemateni Chorus : Opo iki sing jenenge kasmaran Kudu nyimpen roso Sing ono ning njero dodo Aku nduwe roso Nanging kowe ra rumongso Isane mung nyawang Ugo aku ra iso nyanding kowe Interlude Percoyo wae aku Kowe ra bakal tak larani Mesti tak jogo Mestine tak gemateni Chorus : Opo iki sing jenenge kasmaran Kudu nyimpen roso Sing ono ning njero dodo Aku nduwe roso Nanging kowe ra rumongso Isane mung nyawang Ugo aku ra iso nyanding kowe Opo iki sing jenenge kasmaran Kudu nyimpen roso Sing ono ning njero dodo Aku nduwe roso Nanging kowe ra rumongso Isane mung nyawang Ugo aku ra iso nyanding kowe

Video Youtube Aku Nduwe Roso Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru