Iklan Chord Kunci Gitar

Salah Roso - Corazon

Kunci Gitar Salah Roso - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Salah Roso Corazon

Intro : G D C G Em A C D D7 Verse : G Bm Aku tresno kowe Em D C Nanging kowe nggone wong liyo G Am D Sing nggawe atiku dadi tambah loro G Bm Sak bendino ngancani Em D C Nanging aku mung sebates konco G Am D Ora luwih aku trimo trimo Bm Em Tulung rungokno ati iki Am D Pengen sesandingan ro sliramu Bm Em Senajan ati iki salah roso D C D Nanging aku tetep tresno Chorus : Em Bm Ngoyak tresno nggone wong liyo C G Enenge mung nggawe loro Am D Mergo tresnaku raiso dadi nyoto Em Bm Sadar diri nompo kenyataan C G Kabeh wes tak cobo Am Nanging sansoyo C D G D Nggawe aku tambah tresno kowe Interlude : C D Bm Em C D G D G Bm Tangismu nggawe aku Em D C Ngerasakke opo sing mbok rasakke G Am D Naliko deweke nglarani kowe G Bm Rasane ora lilo Em D C Yen awakmu nganti digawe loro G C D G Tatune atimu kuwi dadi tatuku Bm Em Tulung rungokno ati iki Am D Pengen sesandingan ro sliramu Bm Em Senajan ati iki salah roso Em D C D Nanging aku tetep tresno Chorus : Em Bm Ngoyak tresno nggone wong liyo C G Enenge mung nggawe loro Am D Mergo tresnaku raiso dadi nyoto Em Bm Sadar diri nompo kenyataan C G Kabeh wes tak cobo Am Nanging sansoyo C D G D Nggawe aku tambah tresno kowe Em Bm Ngoyak tresno nggone wong liyo C G Enenge mung nggawe loro Am D Mergo tresnaku raiso dadi nyoto Em Bm Sadar diri nompo kenyataan C G Kabeh wes tak cobo Am Nanging sansoyo C D G D G Nggawe aku tambah tresno kowe

Lirik Lagu Salah Roso Corazon

Verse : Aku tresno kowe Nanging kowe nggone wong liyo Sing nggawe atiku dadi tambah loro Sak bendino ngancani Nanging aku mung sebates konco Ora luwih aku trimo trimo Tulung rungokno ati iki Pengen sesandingan ro sliramu Senajan ati iki salah roso Nanging aku tetep tresno Chorus : Ngoyak tresno nggone wong liyo Enenge mung nggawe loro Mergo tresnaku raiso dadi nyoto Sadar diri nompo kenyataan Kabeh wes tak cobo Nanging sansoyo Nggawe aku tambah tresno kowe Interlude Tangismu nggawe aku Ngerasakke opo sing mbok rasakke Naliko deweke nglarani kowe Rasane ora lilo Yen awakmu nganti digawe loro Tatune atimu kuwi dadi tatuku Tulung rungokno ati iki Pengen sesandingan ro sliramu Senajan ati iki salah roso Nanging aku tetep tresno Chorus : Ngoyak tresno nggone wong liyo Enenge mung nggawe loro Mergo tresnaku raiso dadi nyoto Sadar diri nompo kenyataan Kabeh wes tak cobo Nanging sansoyo Nggawe aku tambah tresno kowe Ngoyak tresno nggone wong liyo Enenge mung nggawe loro Mergo tresnaku raiso dadi nyoto Sadar diri nompo kenyataan Kabeh wes tak cobo Nanging sansoyo Nggawe aku tambah tresno kowe

Video Youtube Salah Roso Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru