Iklan Chord Kunci Gitar

Piyambakan - Topik Sudirman

Kunci Gitar Piyambakan - Topik Sudirman

Chord Kunci Gitar Lagu Piyambakan Topik Sudirman

Verse : D A Bm Tak akoni atiku pancen nggonamu F#m G Rogoku pancen nggonamu F#m Em A Nanging kowe nggone wong liyo G F#m B Aku yo mung iso nangis Em A Loro dewe lungo dewe piyambakan A7 D Dsus4 D Dsus4 Teng pundi-pundi G Aku wis nyobo lali Gm Kenanganku karo sliramu F#m Aku yo wis nyobo ikhlas B Ngikhlaske kowe karo wong liyo Em Nyatane ikhlas kuwi ra gampang A Rono rene kesandung kenangan F#m Seprene aku ijek kelingan B Sayang saiki wis dadi mantan Em Sayang saiki wis dadi mantan A A7 Ra nyanding ning pelaminan Chorus : D A Bm Tak akoni atiku pancen nggonamu F#m G Rogoku pancen nggonamu F#m Em A Nanging kowe nggone wong liyo G F#m B Aku yo mung iso nangis Em A Loro dewe lungo dewe piyambakan A7 D Dsus4 D Dsus4 Teng pundi-pundi Interlude : G Gm F#m B Em F#m G A G A Aku ra nyongko F#m B Ngopo kowe milih lungo Em A Pas aku sayang-sayange F#m Bm Pas aku cinta-cintane Em Kowe milih ro wong liyo A Aku nang kene durung lilo Chorus : D A Bm Tak akoni atiku pancen nggonamu F#m G Rogoku pancen nggonamu F#m Em A Nanging kowe nggone wong liyo G F#m B Aku yo mung iso nangis Em A Loro dewe lungo dewe piyambakan A7 D D7 Teng pundi-pundi hoo G A F#m Tak akoni atiku pancen nggonamu Bm Em Rogoku pancen nggonamu A D D7 Nanging kowe nggone wong liyo E Gm Aku yo mung iso nangis F#m B Loro dewe lungo dewe Em A Piyambakan.. teng pundi-pundi Em A Piyambakan.. teng pundi-pundi Em A D Dsus4 Piyambakan.. teng pundi-pundi Ending : D Dsus4 D

Lirik Lagu Piyambakan Topik Sudirman

Verse : Tak akoni atiku pancen nggonamu Rogoku pancen nggonamu Nanging kowe nggone wong liyo Aku yo mung iso nangis Loro dewe lungo dewe piyambakan Teng pundi-pundi Aku wis nyobo lali Kenanganku karo sliramu Aku yo wis nyobo ikhlas Ngikhlaske kowe karo wong liyo Nyatane ikhlas kuwi ra gampang Rono rene kesandung kenangan Seprene aku ijek kelingan Sayang saiki wis dadi mantan Sayang saiki wis dadi mantan Ra nyanding ning pelaminan Chorus : Tak akoni atiku pancen nggonamu Rogoku pancen nggonamu Nanging kowe nggone wong liyo Aku yo mung iso nangis Loro dewe lungo dewe piyambakan Teng pundi-pundi Interlude Aku ra nyongko Ngopo kowe milih lungo Pas aku sayang-sayange Pas aku cinta-cintane Kowe milih ro wong liyo Aku nang kene durung lilo Chorus : Tak akoni atiku pancen nggonamu Rogoku pancen nggonamu Nanging kowe nggone wong liyo Aku yo mung iso nangis Loro dewe lungo dewe piyambakan Teng pundi-pundi hoo Tak akoni atiku pancen nggonamu Rogoku pancen nggonamu Nanging kowe nggone wong liyo Aku yo mung iso nangis Loro dewe lungo dewe Piyambakan.. teng pundi-pundi Piyambakan.. teng pundi-pundi Piyambakan.. teng pundi-pundi

Video Youtube Piyambakan Topik Sudirman

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru