Iklan Chord Kunci Gitar

Pedot - Topik Sudirman

Kunci Gitar Pedot - Topik Sudirman

Chord Kunci Gitar Lagu Pedot Topik Sudirman

Intro : D Gm G Gm Verse : D F#m Bm Am Mending awake dewe saiki pedot G F#m Em A Amargo wis ora cocok D F# Bm D Mending awake dewe saiki pedot G F#m Em A Amargo wis ora cocok F#m Bm Em A Ra sah dipeksane hubungane dewe F#m B Em A Amargo nglarani siji lan sijine Chorus : D C#m F# Lilakno aku.. Bm Am D G A Ra sah mbok piker piker meneh D C#m F# Iklasno aku.. Bm Am D Ra usah nyoba bali meneh G A D Gm Pas aku iso lali D F#m Bm Am D Mending awake dewe saiki pedot G F#m Em A G Amargo wis ora cocok F#m Bm Em A G Ra sah dipeksane hubungane dewe F#m Bm C A Amargo nglarani siji lan sijine Chorus : D C#m F# Lilakno aku.. Bm Am D G A Ra sah mbok piker piker meneh D C#m F# Iklasno aku.. Bm Am D Ra usah nyoba bali meneh G A D Pas aku iso lali G A G F#m Bm Kowe paling tak tresnani Em A G F#m Bm Neng jero ati mung siji kowe Em D Teko kulonuwun lungone nglarani Gm A Kudu tak trimo.. Interlude : G F#m Em A D E D#m C#m F# Chorus : B A#m D# Lilakno aku.. G#m F#m B E F# Ra sah mbok piker piker meneh B A#m D# Iklasno aku.. G#m F#m B Ra usah nyoba bali meneh E F# G A Pas aku iso lali D C#m F# Lilakno aku.. Bm Am D G A Ra sah mbok piker piker meneh D C#m F# Iklasno aku.. Bm Am D Ra usah nyoba bali meneh G A D Pas aku iso lali G A Bm E Pas aku iso lali G A D Pas aku iso lali Ending : D Gm G Gm D

Lirik Lagu Pedot Topik Sudirman

Verse : Mending awake dewe saiki pedot Amargo wis ora cocok Mending awake dewe saiki pedot Amargo wis ora cocok Ra sah dipeksane hubungane dewe Amargo nglarani siji lan sijine Chorus : Lilakno aku.. Ra sah mbok piker piker meneh Iklasno aku.. Ra usah nyoba bali meneh Pas aku iso lali Mending awake dewe saiki pedot Amargo wis ora cocok Ra sah dipeksane hubungane dewe Amargo nglarani siji lan sijine Chorus : Lilakno aku.. Ra sah mbok piker piker meneh Iklasno aku.. Ra usah nyoba bali meneh Pas aku iso lali Kowe paling tak tresnani Neng jero ati mung siji kowe Teko kulonuwun lungone nglarani Kudu tak trimo.. Interlude Chorus : Lilakno aku.. Ra sah mbok piker piker meneh Iklasno aku.. Ra usah nyoba bali meneh Pas aku iso lali Lilakno aku.. Ra sah mbok piker piker meneh Iklasno aku.. Ra usah nyoba bali meneh Pas aku iso lali Pas aku iso lali Pas aku iso lali

Video Youtube Pedot Topik Sudirman

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru