Iklan Chord Kunci Gitar

Pasrah - Arga Marvel

Kunci Gitar Pasrah - Arga Marvel

Chord Kunci Gitar Lagu Pasrah Arga Marvel

Intro : A G#m A B A G#m A Am Verse : E B C#m G#m Critakno.. opo sing nggarai kowe loro A Am E B Aku mung biso ngrungokno E B C#m G#m Yen aku.. mung biso nggawe atimu loro A Am E B Aku yo njaluk sepuro F#m B Aku ra ninggalno G#m C#m F#m B Aku percoyo kowe sak lawase A B G#m C#m Awakku dewe akeh salahe F#m Sing nggawe atimu loro B A B Gawe uripmu sengsoro Chorus : E G# C#m B A - ku pasrah.. A G#m F#m B Jaremu aku sing salah E G# C#m B A - ku loro.. A G#m F#m E D C# B Tresnaku mbok sio sio Interlude : F#m B E B/D# C#m A Am E A B Chorus : E G# C#m B A - ku pasrah.. A G#m F#m B Jaremu aku sing salah E G# C#m B A - ku loro.. A G#m B Tresnaku mbok sio sio E G# C#m B A - ku pasrah.. A G#m F#m B Jaremu aku sing salah E G# C#m B A - ku loro.. A G#m F#m Tresnaku mbok sio sio B C#m B A Tresnaku mbok sio sio Interlude : C#m B A B E Tresnaku mbok sio sio

Lirik Lagu Pasrah Arga Marvel

Verse : Critakno.. opo sing nggarai kowe loro Aku mung biso ngrungokno Yen aku.. mung biso nggawe atimu loro Aku yo njaluk sepuro Aku ra ninggalno Aku percoyo kowe sak lawase Awakku dewe akeh salahe Sing nggawe atimu loro Gawe uripmu sengsoro Chorus : Aku pasrah.. Jaremu aku sing salah Aku loro.. Tresnaku mbok sio sio Interlude Chorus : Aku pasrah.. Jaremu aku sing salah Aku loro.. Tresnaku mbok sio sio Aku pasrah.. Jaremu aku sing salah Aku loro.. Tresnaku mbok sio sio Tresnaku mbok sio sio Interlude Tresnaku mbok sio sio

Video Youtube Pasrah Arga Marvel

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru