Iklan Chord Kunci Gitar

JOPER (Jomblo Pengen Rabi) - Putri Kristya

Kunci Gitar JOPER (Jomblo Pengen Rabi) - Putri Kristya

Chord Kunci Gitar Lagu JOPER (Jomblo Pengen Rabi) Putri Kristya

Verse : E F# Gusti mang paringi jodoh D#m G#m Siji sing gemati C#m F# Sing gelem ngancani B Susah seneng nganti mati E F# Gusti nyuwun tulung D#m G#m Ampun di semayani C#m F# B Mugo dongaku di ijabahi Interlude : E F# D#m G#m C#m F# B B D#m Sampe saiki aku durung rabi G#m F# Merga kahanan uripku iki E F# Durung sempet tak pacari D#m G# PDKT wae wes alergi E F# B Koyo ngene nasib wong ora nduwe B D#m Saben dino mesti ono sing bully G#m F# Mergo nengdi nengdi aku sendiri E F# Kadang aku iri karo kowe D#m G# Opo wae wis dicepakne E F# B Pancen kabeh iki wis dalane Interlude : E F# B Chorus : E F# Gusti mang paringi jodoh D#m G#m Siji sing gemati C#m F# Sing gelem ngancani B Susah seneng nganti mati E F# Gusti nyuwun tulung D#m G#m Ampun di semayani C#m F# B Mugo dongaku di ijabahi Interlude : E F# D#m G#m C#m F# B E F# D#m G#m C#m F# B B D#m Saben dino mesti ono sing bully G#m F# Mergo nengdi nengdi aku sendiri E F# Kadang aku iri karo kowe D#m G# Opo wae wis dicepakne E F# B Pancen kabeh iki wis dalane Interlude : E F# B Chorus : E F# Gusti mang paringi jodoh D#m G#m Siji sing gemati C#m F# Sing gelem ngancani B Susah seneng nganti mati E F# Gusti nyuwun tulung D#m G#m Ampun di semayani C#m F# B Mugo dongaku di ijabahi E F#m Gusti mang paringi jodoh D#m G#m Siji sing gemati C#m F# Sing gelem ngancani B Susah seneng nganti mati E F# Gusti nyuwun tulung D#m G#m Ampun di semayani C#m F# B G#m Mugo dongaku di ijabahi C#m F# B Mugo dongaku di ijabahi

Lirik Lagu JOPER (Jomblo Pengen Rabi) Putri Kristya

Verse : Gusti mang paringi jodoh Siji sing gemati Sing gelem ngancani Susah seneng nganti mati Gusti nyuwun tulung Ampun di semayani Mugo dongaku di ijabahi Interlude Sampe saiki aku durung rabi Merga kahanan uripku iki Durung sempet tak pacari PDKT wae wes alergi Koyo ngene nasib wong ora nduwe Saben dino mesti ono sing bully Mergo nengdi nengdi aku sendiri Kadang aku iri karo kowe Opo wae wis dicepakne Pancen kabeh iki wis dalane Interlude Chorus : Gusti mang paringi jodoh Siji sing gemati Sing gelem ngancani Susah seneng nganti mati Gusti nyuwun tulung Ampun di semayani Mugo dongaku di ijabahi Interlude Saben dino mesti ono sing bully Mergo nengdi nengdi aku sendiri Kadang aku iri karo kowe Opo wae wis dicepakne Pancen kabeh iki wis dalane Interlude Chorus : Gusti mang paringi jodoh Siji sing gemati Sing gelem ngancani Susah seneng nganti mati Gusti nyuwun tulung Ampun di semayani Mugo dongaku di ijabahi Gusti mang paringi jodoh Siji sing gemati Sing gelem ngancani Susah seneng nganti mati Gusti nyuwun tulung Ampun di semayani Mugo dongaku di ijabahi Mugo dongaku di ijabahi

Video Youtube JOPER (Jomblo Pengen Rabi) Putri Kristya

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru