Iklan Chord Kunci Gitar

Online (Ono Liyane) - Vivi Voletha

Kunci Gitar Online (Ono Liyane) - Vivi Voletha

Chord Kunci Gitar Lagu Online (Ono Liyane) Vivi Voletha

Verse : Bm F#m Aku ning kene mung iso ndongakne G A D F# Kowe ning kono karo wong liyo Bm F#m Mugo uripmu biso mulyo G A D Karo wong liyo pilihanmu Interlude : D A/C# Bm F#m G D A/C# Bm Em D A/C# Bm A D A Kowe lungo ninggal sumpah janji Bm F#m Opo saiki kowe oleh ganti G D A/C# Bm Wis suwe kowe ora ono kabare Em A Opo saiki wis ono liane D A Sakjane jarak ra dadi alesan Bm F#m Kabeh kuwi mung dadi alesanmu G D A/C# Bm Kowe ning mburiku malah gawe ki -sah Em A Yen ngono karepmu aku tak sing ngalah Chorus : Bm F#m Aku ning kene mung iso ndongakne G A D F# Kowe ning kono karo wong liyo Bm F#m Mugo uripmu biso mulyo G A G Karo wong liyo pilihanmu Interlude : A Bm F#m G A D F# Bm F#m G A D D A Sakjane jarak ra dadi alesan Bm F#m Kabeh kuwi mung dadi alesanmu G D A/C# Bm Kowe ning mburiku malah gawe ki -sah Em A Yen ngono karepmu aku tak sing ngalah Chorus : Bm F#m Aku ning kene mung iso ndongakne G A D F# Kowe ning kono karo wong liyo Bm F#m Mugo uripmu biso mulyo G A G A D Karo wong liyo pilihanmu Bm F#m Aku ning kene mung iso ndongakne G A D F# Kowe ning kono karo wong liyo Bm F#m Mugo uripmu biso mulyo G A D Karo wong liyo pilihanmu G A D Karo wong liyo pilihanmu

Lirik Lagu Online (Ono Liyane) Vivi Voletha

Verse : Aku ning kene mung iso ndongakne Kowe ning kono karo wong liyo Mugo uripmu biso mulyo Karo wong liyo pilihanmu Interlude Kowe lungo ninggal sumpah janji Opo saiki kowe oleh ganti Wis suwe kowe ora ono kabare Opo saiki wis ono liane Sakjane jarak ra dadi alesan Kabeh kuwi mung dadi alesanmu Kowe ning mburiku malah gawe ki -sah Yen ngono karepmu aku tak sing ngalah Chorus : Aku ning kene mung iso ndongakne Kowe ning kono karo wong liyo Mugo uripmu biso mulyo Karo wong liyo pilihanmu Interlude Sakjane jarak ra dadi alesan Kabeh kuwi mung dadi alesanmu Kowe ning mburiku malah gawe ki -sah Yen ngono karepmu aku tak sing ngalah Chorus : Aku ning kene mung iso ndongakne Kowe ning kono karo wong liyo Mugo uripmu biso mulyo Karo wong liyo pilihanmu Aku ning kene mung iso ndongakne Kowe ning kono karo wong liyo Mugo uripmu biso mulyo Karo wong liyo pilihanmu Karo wong liyo pilihanmu

Video Youtube Online (Ono Liyane) Vivi Voletha

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru