Iklan Chord Kunci Gitar

Kesekso Kangen - SlemanReceh

Kunci Gitar Kesekso Kangen - SlemanReceh

Chord Kunci Gitar Lagu Kesekso Kangen SlemanReceh

Intro : C F C F C F C Verse : G C Sawangen awakku iki F C Mugo kowe ngerteni F C Rasaning ati iki Dm G Kesekso mergo kangen F C Ninggalke kowe F G Gawe atiku rindu C Kangen slirahmu Interlude : F G C C Rangkulen aku F C Sandarno ning pundakku Dm G Loro sing wingi wingi F G C Mugo enggal mari Interlude : F G C Chorus : F G Em Tresno.. kowe sing nduweni A Tak simpen tak Dm Dadekke kembang ning ati G C Mugo iso mekar lan mewangi F G Em Aku.. mung kangen ro slirahmu A Dm Kowe sing iso mbusak iluhku G C Kowe sing iso nambani roso kangenku F G Em Kowe.. ning endi papanmu A Dm Aku iseh setio ngenteni G C Balimu sesandingan karo awakku F G Em Aku.. iseh setio karo janjiku A Dm Ning kene.. aku iseh sayang slirahmu G Tak jaluk sing sabar C Nunggu tekaku bali Interlude : F G Em Am F G C F G C Chorus : F G Em Tresno.. kowe sing nduweni A Tak simpen tak Dm Dadekke kembang ning ati G C Mugo iso mekar lan mewangi F G Em Aku.. mung kangen ro slirahmu A Dm Kowe sing iso mbusak iluhku G C Kowe sing iso nambani roso kangenku F G Em Kowe.. ning endi papanmu A Dm Aku iseh setio ngenteni G C Balimu sesandingan karo awakku F G Em Aku.. iseh setio karo janjiku A Dm Ning kene aku iseh sayang slirahmu G Tak jaluk sing sabar C Nunggu tekaku bali Ending : F G C F G C

Lirik Lagu Kesekso Kangen SlemanReceh

Verse : Sawangen awakku iki Mugo kowe ngerteni Rasaning ati iki Kesekso mergo kangen Ninggalke kowe Gawe atiku rindu Kangen slirahmu Interlude Rangkulen aku Sandarno ning pundakku Loro sing wingi wingi Mugo enggal mari Interlude Chorus : Tresno.. kowe sing nduweni Tak simpen tak Dadekke kembang ning ati Mugo iso mekar lan mewangi Aku.. mung kangen ro slirahmu Kowe sing iso mbusak iluhku Kowe sing iso nambani roso kangenku Kowe.. ning endi papanmu Aku iseh setio ngenteni Balimu sesandingan karo awakku Aku.. iseh setio karo janjiku Ning kene.. aku iseh sayang slirahmu Tak jaluk sing sabar Nunggu tekaku bali Interlude Chorus : Tresno.. kowe sing nduweni Tak simpen tak Dadekke kembang ning ati Mugo iso mekar lan mewangi Aku.. mung kangen ro slirahmu Kowe sing iso mbusak iluhku Kowe sing iso nambani roso kangenku Kowe.. ning endi papanmu Aku iseh setio ngenteni Balimu sesandingan karo awakku Aku.. iseh setio karo janjiku Ning kene aku iseh sayang slirahmu Tak jaluk sing sabar Nunggu tekaku bali

Video Youtube Kesekso Kangen SlemanReceh

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru