Iklan Chord Kunci Gitar

Mantan Sayang - Dhevy Geranium

Kunci Gitar Mantan Sayang - Dhevy Geranium

Chord Kunci Gitar Lagu Mantan Sayang Dhevy Geranium

Verse : C Am Piye kabarmu mantan Dm G Opo kowe ora kelingan Em Am Mbiyen kowe karo aku Dm G C Tau sayang sayangan masalalu Interlude : C Am F Em-Dm C Am G Em-Dm C Am F Em-Dm C Am G Em-Dm C F G C F G C F G C F G C Am Piye kabarmu mantan Dm G Opo kowe ora kelingan Em Am Mbiyen kowe karo aku Dm G Tau sayang sayangan C Am Masalalu dadi kenangan Dm G Kenangan tak terlupakan Em Am Mantan sayang Dm G C G Cukup tak simpen dadi kenangan Chorus : F G Mantan sayang Em Am Saiki aku ning kene wis tenang Dm Raono sing nglarani G Koyo sing mbok lakoni F G Mantan sayang Em Am Saiki aku ning kene wis seneng Dm Cukup tresnamu G C Sing tau mbuyarne atiku Interlude : Am Dm Am Dm F G C-G/B-Am Dm G C G Chorus : F G Mantan sayang Em Am Saiki aku ning kene wis tenang Dm Raono sing nglarani G Koyo sing mbok lakoni F G Mantan sayang Em Am Saiki aku ning kene wis seneng Dm Cukup tresnamu G C Sing tau mbuyarne atiku Dm Cukup tresnamu G C Sing tau mbuyarne atiku

Lirik Lagu Mantan Sayang Dhevy Geranium

Verse : Piye kabarmu mantan Opo kowe ora kelingan Mbiyen kowe karo aku Tau sayang sayangan masalalu Interlude Piye kabarmu mantan Opo kowe ora kelingan Mbiyen kowe karo aku Tau sayang sayangan Masalalu dadi kenangan Kenangan tak terlupakan Mantan sayang Cukup tak simpen dadi kenangan Chorus : Mantan sayang Saiki aku ning kene wis tenang Raono sing nglarani Koyo sing mbok lakoni Mantan sayang Saiki aku ning kene wis seneng Cukup tresnamu Sing tau mbuyarne atiku Interlude Chorus : Mantan sayang Saiki aku ning kene wis tenang Raono sing nglarani Koyo sing mbok lakoni Mantan sayang Saiki aku ning kene wis seneng Cukup tresnamu Sing tau mbuyarne atiku Cukup tresnamu Sing tau mbuyarne atiku

Video Youtube Mantan Sayang Dhevy Geranium

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru