Iklan Chord Kunci Gitar

Luntur - Deswa Utomo

Kunci Gitar Luntur - Deswa Utomo

Chord Kunci Gitar Lagu Luntur Deswa Utomo

Intro : Am E Dm G C Dm Am E Am Verse : Am Dm Tego caramu lungo ninggalke aku G C Ora ono welas roso marang ning atimu F Dm Gur kanggo wong liyo kowe medot tresnaku E E Uripku sengsoro mergo mikir awakmu Am Dm Janji trimo janji arep sehidup semati G C Tresno kui mesti ono godho sing niteni F Dm Betah wis rak betah sikapmu malah ngeneki E Am Tego tenan caramu nglarani atiku G C Aku wis nglakoni sedihe tresno awakmu B E Lilo aku lilo kowe cidro ning janjimu Dm G C F Mugo mugo wae kowe bakal ngerasakke Dm E Am A Sedihe atiku sengsoro mikir tresnamu Chorus : Dm G Tak sumpahi ning uripmu C F Rekoso dalan tresnamu Bb E Ngrasakke ajur atiku Am A Mendem tangis ning dadaku Dm G Opo pancen wis dalane C F Nelongso tresno awakmu Dm E Tak trimo ikhlas kanggo ibadahku Interlude : Dm G C F Dm E Am A Dm G C F Dm E Am Dm Janji trimo janji arep sehidup semati G C Tresno kui mesti ono godho sing niteni F Dm Betah wis rak betah sikapmu malah ngeneki E Am Tego tenan caramu nglarani atiku G C Aku wis nglakoni sedihe tresno awakmu B E Lilo aku lilo kowe cidro ning janjimu Dm G C F Mugo mugo wae kowe bakal ngerasakke Dm E Am A Sedihe atiku sengsoro mikir tresnamu Chorus : Dm G Tak sumpahi ning uripmu C F Rekoso dalan tresnamu Bb E Ngrasakke ajur atiku Am A Mendem tangis ning dadaku Dm G Opo pancen wis dalane C F Nelongso tresno awakmu Dm E Tak trimo ikhlas kanggo ibadahku Dm G Tak sumpahi ning uripmu C F Rekoso dalan tresnamu Bb E Ngrasakke ajur atiku Am A Mendem tangis ning dadaku Dm G Opo pancen wis dalane C F Nelongso tresno awakmu Dm E Tak trimo ikhlas kanggo ibadahku Ending : Dm G C F Dm E Am

Lirik Lagu Luntur Deswa Utomo

Verse : Tego caramu lungo ninggalke aku Ora ono welas roso marang ning atimu Gur kanggo wong liyo kowe medot tresnaku Uripku sengsoro mergo mikir awakmu Janji trimo janji arep sehidup semati Tresno kui mesti ono godho sing niteni Betah wis rak betah sikapmu malah ngeneki Tego tenan caramu nglarani atiku Aku wis nglakoni sedihe tresno awakmu Lilo aku lilo kowe cidro ning janjimu Mugo mugo wae kowe bakal ngerasakke Sedihe atiku sengsoro mikir tresnamu Chorus : Tak sumpahi ning uripmu Rekoso dalan tresnamu Ngrasakke ajur atiku Mendem tangis ning dadaku Opo pancen wis dalane Nelongso tresno awakmu Tak trimo ikhlas kanggo ibadahku Interlude Janji trimo janji arep sehidup semati Tresno kui mesti ono godho sing niteni Betah wis rak betah sikapmu malah ngeneki Tego tenan caramu nglarani atiku Aku wis nglakoni sedihe tresno awakmu Lilo aku lilo kowe cidro ning janjimu Mugo mugo wae kowe bakal ngerasakke Sedihe atiku sengsoro mikir tresnamu Chorus : Tak sumpahi ning uripmu Rekoso dalan tresnamu Ngrasakke ajur atiku Mendem tangis ning dadaku Opo pancen wis dalane Nelongso tresno awakmu Tak trimo ikhlas kanggo ibadahku Tak sumpahi ning uripmu Rekoso dalan tresnamu Ngrasakke ajur atiku Mendem tangis ning dadaku Opo pancen wis dalane Nelongso tresno awakmu Tak trimo ikhlas kanggo ibadahku

Video Youtube Luntur Deswa Utomo

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru