Iklan Chord Kunci Gitar

Jalan Terbaik - Deswa Utomo

Kunci Gitar Jalan Terbaik - Deswa Utomo

Chord Kunci Gitar Lagu Jalan Terbaik (Uripku Lucu) Deswa Utomo

Intro : Em Verse : Em Bm Kesedihanku mergo mikir sliramu C G B Kowe sing dulu bidadariku Em Bm Aku lilo kowe ninggalke aku C G B Jare wong tuamu ora setuju Em Dulu kowe sing janji arep ngenteni aku Am Dulu kowe sing janji arep nyayangi aku C Dulu kowe sing janji bakal nunggu awakku B Dulu kowe sing janji trimo keadaanku Em Tapi saiki kowe malah gawe sedihku Am Janji arep nikahi malah ninggalke aku C Lagi sayang sayange aku karo sliramu B Opo sampe semene crito perjuanganku C Sing tak suwun kowe iling Am Rekoso ning awakku C Nganti mati tresno iki tak B Simpen ning atiku Chorus: Am Tak trimo sabar ikhlas mungkin iki D G Jalan terbaik kanggo aku C Nganti ilang nyawaku Am Tresnaku kanggo kamu B Umpomone atimu reti roso Em E Sedihe dadi aku Am Opo mergo aku wong kere D G Kowe medot tresnaku sak penakke C Am Padahal tresno iki ora ono liyane B Em Tetep tak dongaake bahagia kanggo kowe E Am Tresno iki selawase Interlude : Am D G C Am B Em E Am D G C Am B Em Tapi saiki kowe malah gawe sedihku Am Janji arep nikahi malah ninggalke aku C Lagi sayang sayange aku karo sliramu B Opo sampe semene crito perjuanganku C Sing tak suwun kowe iling Am Rekoso ning awakku C Nganti mati tresno iki tak B Simpen ning atiku Chorus: Am Tak trimo sabar ikhlas mungkin iki D G Jalan terbaik kanggo aku C Nganti ilang nyawaku Am Tresnaku kanggo kamu B Umpomone atimu reti roso Em E Sedihe dadi aku Am Opo mergo aku wong kere D G Kowe medot tresnaku sak penakke C Am Padahal tresno iki ora ono liyane B Em Tetep tak dongaake bahagia kanggo kowe E Am Tresno iki selawase Am Tak trimo sabar ikhlas mungkin iki D G Jalan terbaik kanggo aku C Nganti ilang nyawaku Am Tresnaku kanggo kamu B Umpomone atimu reti roso Em E Sedihe dadi aku Am Opo mergo aku wong kere D G Kowe medot tresnaku sak penakke C Am Padahal tresno iki ora ono liyane B Em Tetep tak dongaake bahagia kanggo kowe E Am Tresno iki selawase Ending : Am D G C Am B Em

Lirik Lagu Jalan Terbaik (Uripku Lucu) Deswa Utomo

Verse : Kesedihanku mergo mikir sliramu Kowe sing dulu bidadariku Aku lilo kowe ninggalke aku Jare wong tuamu ora setuju Dulu kowe sing janji arep ngenteni aku Dulu kowe sing janji arep nyayangi aku Dulu kowe sing janji bakal nunggu awakku Dulu kowe sing janji trimo keadaanku Tapi saiki kowe malah gawe sedihku Janji arep nikahi malah ninggalke aku Lagi sayang sayange aku karo sliramu Opo sampe semene crito perjuanganku Sing tak suwun kowe iling Rekoso ning awakku Nganti mati tresno iki tak Simpen ning atiku Tak trimo sabar ikhlas mungkin iki Jalan terbaik kanggo aku Nganti ilang nyawaku Tresnaku kanggo kamu Umpomone atimu reti roso Sedihe dadi aku Opo mergo aku wong kere Kowe medot tresnaku sak penakke Padahal tresno iki ora ono liyane Tetep tak dongaake bahagia kanggo kowe Tresno iki selawase Interlude Tapi saiki kowe malah gawe sedihku Janji arep nikahi malah ninggalke aku Lagi sayang sayange aku karo sliramu Opo sampe semene crito perjuanganku Sing tak suwun kowe iling Rekoso ning awakku Nganti mati tresno iki tak Simpen ning atiku Tak trimo sabar ikhlas mungkin iki Jalan terbaik kanggo aku Nganti ilang nyawaku Tresnaku kanggo kamu Umpomone atimu reti roso Sedihe dadi aku Opo mergo aku wong kere Kowe medot tresnaku sak penakke Padahal tresno iki ora ono liyane Tetep tak dongaake bahagia kanggo kowe Tresno iki selawase Tak trimo sabar ikhlas mungkin iki Jalan terbaik kanggo aku Nganti ilang nyawaku Tresnaku kanggo kamu Umpomone atimu reti roso Sedihe dadi aku Opo mergo aku wong kere Kowe medot tresnaku sak penakke Padahal tresno iki ora ono liyane Tetep tak dongaake bahagia kanggo kowe Tresno iki selawase

Video Youtube Jalan Terbaik (Uripku Lucu) Deswa Utomo

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru