Iklan Chord Kunci Gitar

Kudu Kuat Ati - Overall

Kunci Gitar Kudu Kuat Ati - Overall

Chord Kunci Gitar Lagu Kudu Kuat Ati Overall

Intro : F Bbm F Bbm Am Dm Gm C Verse : F Bbm F Kabeh uwes tak lakoni F Bbm F Kabeh uwes tak turuti Am Dm Gm Mugo kowe bakal ngerteni C Aku sayang kowe F Bbm F Kudu sabar le ngadepi F Bbm F Kudu kuat batin iki Am Dm Gm Senadyan tresno ra dadi siji C F Yen kuwi dalane kudu kuat ati Interlude : Gm C F Chorus : Bb C F Kalah rupo kalah bondo Bb Menang nggawe nyaman C F Tur sebatas kekancan Bb C Am Dm Roso nyaman ra iso bertahan Gm C F Ati ati kuwi mung jebakan Interlude : Gm C F F Bbm F Ayu pancen tak akoni F Bbm F Nanging aku kudu ngerti Am Dm Gm Dudu aku sing ono ning ati C Nanging roso iki F Bbm F Ora bakal ganti Interlude : F Bbm F Am Dm Gm C F Am Dm Umpomo roso ning jero dodo Gm C F Ra patio tok gatekno, ora popo Am Dm Sing penting aku uwis berjuang Gm C Tak buktekke roso iki ora ilang woo Chorus : Bb C F Kalah rupo kalah bondo Bb Menang nggawe nyaman C F Tur sebatas kekancan Bb C Am Dm Roso nyaman ra iso bertahan Gm C F Ati ati kuwi mung jebakan Bb C F Kalah rupo kalah bondo Bb Menang nggawe nyaman C F Tur sebatas kekancan Bb C Am Dm Roso nyaman ra iso bertahan Gm C F Dm D G Ati ati kuwi mung jebakan Chorus 2 : C D G Kalah rupo kalah bondo C Menang nggawe nyaman D G Tur sebatas kekancan C D Bm Em Roso nyaman ra iso bertahan Am D G Ati ati kuwi mung jebakan

Lirik Lagu Kudu Kuat Ati Overall

Verse : Kabeh uwes tak lakoni Kabeh uwes tak turuti Mugo kowe bakal ngerteni Aku sayang kowe Kudu sabar le ngadepi Kudu kuat batin iki Senadyan tresno ra dadi siji Yen kuwi dalane kudu kuat ati Interlude Chorus : Kalah rupo kalah bondo Menang nggawe nyaman Tur sebatas kekancan Roso nyaman ra iso bertahan Ati ati kuwi mung jebakan Interlude Ayu pancen tak akoni Nanging aku kudu ngerti Dudu aku sing ono ning ati Nanging roso iki Ora bakal ganti Interlude Umpomo roso ning jero dodo Ra patio tok gatekno, ora popo Sing penting aku uwis berjuang Tak buktekke roso iki ora ilang woo Chorus : Kalah rupo kalah bondo Menang nggawe nyaman Tur sebatas kekancan Roso nyaman ra iso bertahan Ati ati kuwi mung jebakan Kalah rupo kalah bondo Menang nggawe nyaman Tur sebatas kekancan Roso nyaman ra iso bertahan Ati ati kuwi mung jebakan Kalah rupo kalah bondo Menang nggawe nyaman Tur sebatas kekancan Roso nyaman ra iso bertahan Ati ati kuwi mung jebakan

Video Youtube Kudu Kuat Ati Overall

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru