Iklan Chord Kunci Gitar

Ati Sing Liyo - Dwi Putra

Kunci Gitar Ati Sing Liyo - Dwi Putra

Chord Kunci Gitar Lagu Ati Sing Liyo Dwi Putra

Intro : A# D# F A# Gm D# F A# Verse : A# F Gm Pancen iki dudu dalane G Cm F Aku lan sliramu wes dudu jodone Dm Gm Tak tompo kanti ikhlas atiku Cm F Kowe medot tresno mergo ati sing liyo A# F Gm Kadung jeru nandes atiku G Cm F Tresno sing tak roso karo sliramu Dm Padang langit iki Gm Malih dadi mego mendung Cm F Tangise ati ra biso ketulung Gm D# F Ilang wes ilang kari kenangan Dm Gm Kowe medot tresnoku D# F Demi dek'e sing mbok sayang Chorus : D# Mung siji penjalukku F Kowe jo sampek lali Dm Karo aku sing tau Gm Bahagia ro dirimu Cm Kabeh perjuanganku F Ora mbok regani A# Tunggunen karmamu Dm Gm Yang menanti saat nanti D# Netes iluh ning pipiku F Sing deres mili iki A# Mergo atimu wes di gawe Dm Gm Ayem karo wong liyo Cm Sing tak karepake F Mugo kowe biso A# Bahagia karo dek'e Interlude : D# F Dm Gm G Cm F A Gm D# F Ilang wes ilang kari kenangan Dm Gm Kowe medot tresnoku D# F Demi dek'e sing mbok sayang Chorus : D# Mung siji penjalukku F Kowe jo sampek lali Dm Karo aku sing tau Gm Bahagia ro dirimu Cm Kabeh perjuanganku F Ora mbok regani A# Tunggunen karmamu Dm Gm Yang menanti saat nanti D# Netes iluh ning pipiku F Sing deres mili iki A# Mergo atimu wes di gawe Dm Gm Ayem karo wong liyo Cm Sing tak karepake F Mugo kowe biso A# Bahagia karo dek'e Cm Sing tak karepake F Mugo kowe biso A# Bahagia karo dek'e

Lirik Lagu Ati Sing Liyo Dwi Putra

Verse : Pancen iki dudu dalane Aku lan sliramu wes dudu jodone Tak tompo kanti ikhlas atiku Kowe medot tresno mergo ati sing liyo Kadung jeru nandes atiku Tresno sing tak roso karo sliramu Padang langit iki Malih dadi mego mendung Tangise ati ra biso ketulung Ilang wes ilang kari kenangan Kowe medot tresnoku Demi dek'e sing mbok sayang Chorus : Mung siji penjalukku Kowe jo sampek lali Karo aku sing tau Bahagia ro dirimu Kabeh perjuanganku Ora mbok regani Tunggunen karmamu Yang menanti saat nanti Netes iluh ning pipiku Sing deres mili iki Mergo atimu wes di gawe Ayem karo wong liyo Sing tak karepake Mugo kowe biso Bahagia karo dek'e Interlude Ilang wes ilang kari kenangan Kowe medot tresnoku Demi dek'e sing mbok sayang Chorus : Mung siji penjalukku Kowe jo sampek lali Karo aku sing tau Bahagia ro dirimu Kabeh perjuanganku Ora mbok regani Tunggunen karmamu Yang menanti saat nanti Netes iluh ning pipiku Sing deres mili iki Mergo atimu wes di gawe Ayem karo wong liyo Sing tak karepake Mugo kowe biso Bahagia karo dek'e Sing tak karepake Mugo kowe biso Bahagia karo dek'e

Video Youtube Ati Sing Liyo Dwi Putra

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru