Iklan Chord Kunci Gitar

Wong Sepele - Ndarboy Genk

Kunci Gitar Wong Sepele - Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Wong Sepele
Ndarboy Genk

Intro :
C   Fm  C  Fm
Am  G   F  G

Verse :
C      G       Am       Em
Duh abote  kahanane uripku
  F            C
Kudu nandang loro
          Dm        G  Dm  G
Dipandang sesisih moto

C        G          Am       Em
Yen takdire  kudu dikuat-kuatke
 F              C
Aku mung wong sepele
     Dm      G
Kudu kuat atine

  Am
Kadang pingin ngeluh
       Em
Naliko kentekan eluh
  F
Kodrate manungso
       C          G
Kui pancen bedo-bedo

  Am
Dedel duwel ati
        Em
Nompo kasunyatan iki
  F           Dm
Kudu tak tambani
         G           C
Kanggo jalani uripku iki

Chorus :
  G                C
Jujur sedih uripku koyo mengkene
        Dm           G         C
Sugih waras durung tau tak rasake
 G                 C          Am
Urip dewe tresno raono sing gape
       D                          G
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

         F           G
Mlaku we kadang kesandung
    Em         Am
Ora ono sing nulung
        Dm         G       C
Tangise ning ati raiso tak bendung

Interlude :
Am  Em  F  C
Am  Em  F  Dm  G

Verse :
C        G          Am       Em
Yen takdire  kudu dikuat-kuatke
 F              C
Aku mung wong sepele
     Dm      G
Kudu kuat atine

  Am
Kadang pingin ngeluh
       Em
Naliko kentekan eluh
  F
Kodrate manungso
       C          G
Kui pancen bedo-bedo

  Am
Dedel duwel ati
        Em
Nompo kasunyatan iki
  F           Dm
Kudu tak tambani
         G           C
Kanggo jalani uripku iki

Chorus :
  G                C
Jujur sedih uripku koyo mengkene
        Dm           G         C
Sugih waras durung tau tak rasake
 G                 C          Am
Urip dewe tresno raono sing gape
       D                          G
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

         F           G
Mlaku we kadang kesandung
    Em         Am
Ora ono sing nulung
        Dm         G       C
Tangise ning ati raiso tak bendung
         F           G
Mlaku we kadang kesandung
    Em         Am
Ora ono sing nulung
        Dm         G          C
Tangise ning ati raiso tak bendung

Ending :
       F            G
Aku pancen wong sepele
          Em            Am
Nanging bakal tak buktekke
      Dm         G         C
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke
Lirik Lagu Wong Sepele
Ndarboy Genk

Verse :
Duh abote  kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesisih moto

Yen takdire  kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo jalani uripku iki

Chorus :
Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasake
Urip dewe tresno raono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati raiso tak bendung

Interlude

Verse :
Yen takdire  kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo jalani uripku iki

Chorus :
Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasake
Urip dewe tresno raono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati raiso tak bendung
Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati raiso tak bendung

Ending :
Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktekke
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru