Iklan Chord Kunci Gitar

Kadung Jeru - Ndarboy Genk

Kunci Gitar Kadung Jeru - Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Kadung Jeru
Ndarboy Genk

Intro :
F  A#m  F  A  Dm  G  C

Verse :
F   A#m          F
Aku wes kadung jeru
  A            Dm       G
Karo kowe sing ngapusi aku
  C
Balik mbek mantanmu

F      A#m      F
Pancen wes nasibku
     A         Dm        G
Mung dadi pelampiasan nafsu
    A#m           C        F
Ben dekne balikan mbek awakmu

   Dm           A#
Jaremu pengen lali
    C              F
Aku sing mbok curhati
       Dm         A#
Pancen aku sing salah
         Bm
Ngarep luwih kowe luwih 
          C
Ku tak ngalah

Chorus :
         F      A#
Pancen dudu dalane
    C              F 
Aku gandeng mbek kowe
       Dm            Gm
Yo wes ben tak ikhlaske
        C           F 
Yen meh balek mbek kae
         F       A#
Pancen dudu jodohku
         C            F
Senadyan wes kadung jeru
   Dm           Gm
Ending :
      C           F 
Golek sing luwih ayu

Interlude :
F  A#m  F  A  Dm  G  C

Verse :
F   A#m          F
Aku wes kadung jeru
  A            Dm       G
Karo kowe sing ngapusi aku
  C
Balik mbek mantanmu

F      A#m      F
Pancen wes nasibku
     A         Dm        G
Mung dadi pelampiasan nafsu
    A#m           C        F
Ben dekne balikan mbek awakmu

   Dm           A#
Jaremu pengen lali
    C              F
Aku sing mbok curhati
       Dm         A#
Pancen aku sing salah
         Bm
Ngarep luwih kowe luwih 
          C
Ku tak ngalah..

Chorus :
         F      A#
Pancen dudu dalane
    C              F 
Aku gandeng mbek kowe
       Dm            Gm
Yo wes ben tak ikhlaske
        C           F 
Yen meh balek mbek kae
         F       A#
Pancen dudu jodohku
         C            F
Senadyan wes kadung jeru
   Dm           Gm
Mending ojo kesusu
      C           F  C
Golek sing luwih ayu

         F      A#
Pancen dudu dalane
    C              F 
Aku gandeng mbek kowe
       Dm            Gm
Yo wes ben tak ikhlaske
        C           F 
Yen meh balek mbek kae
         F       A#
Pancen dudu jodohku
         C            F
Senadyan wes kadung jeru
   Dm           Gm
Ending :
      C           F 
Golek sing luwih ayu

Ending :
   Dm           Gm
Mending ojo kesusu
      C           F 
Golek sing luwih ayu
         Dm       Gm
Senadyan kowe ra ayu
    C            F
Aku wes kadung jeru
Lirik Lagu Kadung Jeru
Ndarboy Genk

Verse :
Aku wes kadung jeru
Karo kowe sing ngapusi aku
Balik mbek mantanmu

Pancen wes nasibku
Mung dadi pelampiasan nafsu
Ben dekne balikan mbek awakmu

Jaremu pengen lali
Aku sing mbok curhati
Pancen aku sing salah
Ngarep luwih kowe luwih 
Ku tak ngalah

Chorus :
Pancen dudu dalane
Aku gandeng mbek kowe
Yo wes ben tak ikhlaske
Yen meh balek mbek kae
Pancen dudu jodohku
Senadyan wes kadung jeru
Ending :
Golek sing luwih ayu

Interlude

Verse :
Aku wes kadung jeru
Karo kowe sing ngapusi aku
Balik mbek mantanmu

Pancen wes nasibku
Mung dadi pelampiasan nafsu
Ben dekne balikan mbek awakmu

Jaremu pengen lali
Aku sing mbok curhati
Pancen aku sing salah
Ngarep luwih kowe luwih 
Ku tak ngalah..

Chorus :
Pancen dudu dalane
Aku gandeng mbek kowe
Yo wes ben tak ikhlaske
Yen meh balek mbek kae
Pancen dudu jodohku
Senadyan wes kadung jeru
Mending ojo kesusu
Golek sing luwih ayu

Pancen dudu dalane
Aku gandeng mbek kowe
Yo wes ben tak ikhlaske
Yen meh balek mbek kae
Pancen dudu jodohku
Senadyan wes kadung jeru
Ending :
Golek sing luwih ayu

Ending :
Mending ojo kesusu
Golek sing luwih ayu
Senadyan kowe ra ayu
Aku wes kadung jeru
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru