Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Seng Duwe Ati - Ndarboy Genk

Kunci Gitar Aku Seng Duwe Ati - Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) Ndarboy Genk

Intro : C G Am E F Fm G C Verse : C G Yen awan tansah kelingan Am C7 Yen wengi raiso mapan F G C Koyo ngene wong sing kasmaran C G S'najan akeh konco-konco Am C7 Sing durung biso nerimo F G C Kabeh ora tak rungokno G/B Am Em Jero atine manungso F C Kuwi bedo-bedo G/B Am Em Ora iso mbok antem podo F C Koyo sing mbok karepno Dm G Kowe ra nglakoni ra usah mutusi Chorus : C G Aku seng nduwe ati Am Em Kowe ra sah ngrusohi F C Aku seng nduwe roso Dm G Kowe ra sah suloyo C G Aku sih tetep tresno Am E Senajan dunyo ra trimo F C Urusono uripmu Dm G C Timbang suwe-suwe lambemu tak tuku C G Walau badai kan menghadang Am C7 Tekan kapan tetep sayang F G C Sampai maut kan memisahkan C G S'najan akeh sing do nggodo Am C7 Tresno ra bakal tak culno F G C Susah seneng tekan tuwo Am Em Jero atine manungso F C Kuwi bedo-bedo G/B Am Em Ora iso mbok antem podo F C Koyo sing mbok karepno Dm E Kowe ra nglakoni ra usah mutusi Chorus 2 : A E Aku seng nduwe ati F#m C#m Kowe ra sah ngrusohi D A Aku seng nduwe roso Bm F Kowe ra sah suloyo G C G Aku seng nduwe ati Am Em Kowe ra sah ngrusohi F C Aku seng nduwe roso Dm G Kowe ra sah suloyo C G Aku seh tetep tresno Am E Senajan dunyo ra trimo F C Urusono uripmu Dm Em Timbang suwe-suwe F G F G Suwe-suwe lambemu tak tuku Ending : Dm Fm G C

Lirik Lagu Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) Ndarboy Genk

Verse : Yen awan tansah kelingan Yen wengi raiso mapan Koyo ngene wong sing kasmaran S'najan akeh konco-konco Sing durung biso nerimo Kabeh ora tak rungokno Jero atine manungso Kuwi bedo-bedo Ora iso mbok antem podo Koyo sing mbok karepno Kowe ra nglakoni ra usah mutusi Chorus : Aku seng nduwe ati Kowe ra sah ngrusohi Aku seng nduwe roso Kowe ra sah suloyo Aku sih tetep tresno Senajan dunyo ra trimo Urusono uripmu Timbang suwe-suwe lambemu tak tuku Walau badai kan menghadang Tekan kapan tetep sayang Sampai maut kan memisahkan S'najan akeh sing do nggodo Tresno ra bakal tak culno Susah seneng tekan tuwo Jero atine manungso Kuwi bedo-bedo Ora iso mbok antem podo Koyo sing mbok karepno Kowe ra nglakoni ra usah mutusi Chorus 2 : Aku seng nduwe ati Kowe ra sah ngrusohi Aku seng nduwe roso Kowe ra sah suloyo Aku seng nduwe ati Kowe ra sah ngrusohi Aku seng nduwe roso Kowe ra sah suloyo Aku seh tetep tresno Senajan dunyo ra trimo Urusono uripmu Timbang suwe-suwe Suwe-suwe lambemu tak tuku

Video Youtube Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) Ndarboy Genk

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru