Iklan Chord Kunci Gitar

Sing Tenang - Ndarboy Genk

Kunci Gitar Sing Tenang - Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Sing Tenang
Ndarboy Genk

Intro :
G  D/F#  Em  Bm  C  Cm  D

Verse :
 G         D
Aku pamit ora bali
  Em          Bm
Lungaku golek rejeki
 Am         E
Aku kerjo golek upo
 Am        D
Ora neko-neko

  Bm         Em
Rasah mikir aku
  Bm       Em
Tenangno pikirmu
          Am
Bakal tak bukteke
    D       G
Ora ono liyane

Chorus :
Dm  G            C
  Panas udah tak terjang
              D
Ra peduli gronjalan
              Bm
Aku kan tetap tegar
                E
Walau badai menghadang
               Am
Tugasmu mung bahagia
                D
Aku tak seng berjuang
            G
Kowe seng tenang

Interlude :
Am  Bm  Cm  D

  Bm         Em
Rasah mikir aku
  Bm       Em
Tenangno pikirmu
          Am
Bakal tak bukteke
    D       G
Ora ono liyane

Chorus :
Dm  G            C
  Panas udah tak terjang
              D
Ra peduli gronjalan
              Bm
Aku kan tetap tegar
                E
Walau badai menghadang
               Am
Tugasmu mung bahagia
                D
Aku tak seng berjuang
            G
Kowe seng tenang

Dm  G            C
  Panas udah tak terjang
              D
Ra peduli gronjalan
              Bm
Aku kan tetap tegar
                E
Walau badai menghadang
               Am
Tugasmu mung bahagia
                D
Aku tak seng berjuang
            G     D/F#   Em
Kowe seng tenang uuuu uuuu

               Am
Tugasmu mung bahagia
                D
Aku tak seng berjuang
              G
Kowe seng.. tenang
Lirik Lagu Sing Tenang
Ndarboy Genk

Verse :
Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko-neko

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak bukteke
Ora ono liyane

Chorus :
Panas udah tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak seng berjuang
Kowe seng tenang

Interlude

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak bukteke
Ora ono liyane

Chorus :
Panas udah tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak seng berjuang
Kowe seng tenang

Panas udah tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak seng berjuang
Kowe seng tenang uuuu uuuu

Tugasmu mung bahagia
Aku tak seng berjuang
Kowe seng.. tenang
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru